Răzvan Burleanu, trădat de cine nu se aştepta! “E vorba de respect”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
15/04/2018, 19:34
Răzvan Burleanu, trădat de cine nu se aştepta! “E vorba de respect”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

AJF Bacău şi-a anunţat susţinerea pentru Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu de la Federaţia Română de Fotbal, înainte de alegerile programate pe 18 aprilie. Cristi Sava, preşedintele AJF Bacău, a explicat motivul pentru care îl alege pe fostul şef al Comisiei Tehnice a UEFA pentru postul de preşedinte al fotbalului.

“RESPECT. Despre acest cuvant se vorbeste in fotbalul mare, in fotbalul in care milioanele de euro curg precum apa de la robinet. Un cuvant pe care-l regasim si in sloganul UEFA, forul care guverneaza fotbalul de pe “Batranul Continent”. Si chiar si pe tricourile fotbalistilor ale caror echipe evolueaza in competitiile organizate de autoritatea de la Nyon. DA, despre asta este vorba.

Răzvan Burleanu, doar 3 voturi

Despre RESPECT, atat in fotbalul mare, dar mai ales in fotbalul amator. Pentru ca celor “mici” nu li se da importanta cuvenita, desi sunt baza piramidei, am convenit, dupa o intrebare pusa mai marilor Asociatiei Regionale de Fotbal din Westfalia, partenerul nostru din tara campioanei mondiale, ca macar odata la patru ani, sa-i consultam si pe acestia in privinta alegerilor pentru functia de presedinte al FRF. Asadar, prin grija secretarului general al AJF Bacau, din cei 43 de membri afiliati, au raspuns, in scris, solicitarii noastre, un numar de 37 de cluburi si asociatii sportive.

Dintre acestea, 32 si-au exprimat optiunea pentru Ionut Lupescu, 3 pentru Razvan Burleanu, un vot a primit Marcel Puscas, iar un singur club s-a abtinut. In atari conditii, in sedinta Comitetului Executiv al AJF Bacau, din data de 13 Aprilie, cu unanimitate de voturi s-a hotarat ca mandatul forului bacaun pentru AG din 18 Aprilie, in privinta Presedintelui, sa fie IONUT LUPESCU”, a fost comunicatul preşedintelui AJF Bacău, Cristi Sava.

Închide ×