Sport

Răzvan Burleanu, tras la răspundere după retrogradarea României în Nations League: „O să se ascundă din nou” / „Dacă a fost votat, înseamnă că lumea e mulțumită de el”

Răzvan Burleanu, preșdintele FRF, a fost tras la răspundere după ce România a retrogradat în Diviza C a UEFA Nations League.
27.09.2022 | 12:15
Razvan Burleanu tras la raspundere dupa retrogradarea Romaniei in Nations League O sa se ascunda din nou  Daca a fost votat inseamna ca lumea e multumita de el
Răzvan Burleanu, tras la răspundere după retrogradarea României în Nations League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica l-a atacat dur pe Răzvan Burleanu, despre care a spus că se va ascunde din nou, fără să spună ceva despre contraperformanța „tricolorilor”.

Răzvan Burleanu, tras la răspundere după retrogradarea României în Nations League

Răzvan Burleanu a fost tras la răspundere după ce România a retrogradat în Nations League: Au fost jucătorii în martie, în iunie n-au fost în formă și acum sunt în mare formă. Stoichiță era focusat pe tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Deci biletul de avion e cumpărat, poate se duce Edi în China. Locul patru îți dă speranțe, că dacă eram pe alt loc nu mai erau speranțele atât de mari.

Facem pariu că nu o să iasă Burleanu să spună nimic? O să dispară o perioadă, o să se liniștească lumea, o să se întrebe de ce jucăm noi cu rezervele împotriva lui Silkeborg și gata, toată lumea în avion la Frankfurt. Nu e frumos la Frankfurt?.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a comentat dur și conferința de presă a lui Edi Iordănescu: „Nu se poate să ascult așa ceva. A retrogradat naționala și discutăm că a în grupa 3 mai sunt Turcia și Grecia?

Eu îl știu un băiat foarte ok, nu să aștepte să primească întrebări servite din asta. Că l-a lăudat Mircea Lucescu, ce părere are sau că ce a spus tata. Ce e asta?”.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea e mulțumită de Burleanu, de-aia l-au votat!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre alegerile Federației Române de Fotbal, când Răzvan Burleanu a fost votat în unanimitate, fiind de altfel și unicul candidat al postului.

„Pandi” a spus ironic că lumea este mulțumită de felul în care Răzvan Burleanu a ajutat fotbalul românesc din moment ce acesta a fost votat fără nicio abținere:

ADVERTISEMENT

„Locul patru e al tău, nu cred că trebuie să te mai urci niciunde. Toată lumea e mulțumită, de-aia toată lumea l-a votat în unanimitate pe Burleanu. Înseamnă că face ceva pentru echipa națională”.

ADVERTISEMENT