Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Răzvan Burleanu, verdict ferm despre prelungirea contractului lui Edi Iordănescu: „Până la plecarea în Germania vrem să știm!”

Răzvan Burleanu a avut un discurs extrem de ferm cu privire la șansele de a continua cu selecționerul Edi Iordănescu pe banca naționalei și după turneul final.
04.06.2024 | 15:20
Razvan Burleanu verdict ferm despre prelungirea contractului lui Edi Iordanescu Pana la plecarea in Germania vrem sa stim
Edi Iordănescu are contractul pe masă de la FRF / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Echipa națională s-a calificat la EURO după o pauză de opt ani, iar Burleanu deja se gândește ce va face după. Contractul selecționerului va expira după turneul final, iar Federația Română de Fotbal vrea să continue cu el.

Răzvan Burleanu pune contractul pe masă

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că Edi Iordănescu este cel care trebuie să decidă ce va face. Răzvan Burleanu a spus că dacă selecționerul nu va rămâne, este pregătit pentru a găsi noi soluții.

ADVERTISEMENT

„Sunt în acest obiectiv ca până la plecarea în Germania să semnăm acest contract. Au fost mai multe discuţii, sunt mai multe clauze noi în ceea ce priveşte durata, dar şi alte beneficii pentru că este un antrenor care a a avut succes.

Mingea este în terenul lui, aştaptăm răspunsul şi acordul lui. Ceea ce pot să vă spun este că e un contract diferit, pe o perioadă mai lungă. Perioada de contract, de 4 ani, nu a fost pusă sub semnul întrebării de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Este un obiectiv pe care ni l-am asumat, şi noi şi el. Până la plecare să ştim dacă putem continua cu Edi şi după EURO. În acelaşi timp, suntem pregătiţi pentru orice. Am clarificat şi declaraţia cu privire la preluarea unui club european şi a spus că a fost scoasă din context“, a spus Răzvan Burleanu, la conferința de presă.

Edi Iordanescu a discutat despre prelungire

Selecționerul a oferit o serie de declarații cu privire la rămânerea pe banca echipei naționale, chiar înainte de meciul cu Bulgaria. România va înfrunta vecinii sudici și pe Liechtenstein înaintea turneului final, iar apoi se va deplasa în Germania.

ADVERTISEMENT

„Focusul meu este pentru cele două meciuri amicale, avem două testări de importanţă foarte mare şi trebuie să ne concentrăm acolo. În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contracul meu, ci turneul final.

Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine Federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte mulţumit de tratamentul Federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul. Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie.

Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi EURO, vreau şi reconfirmarea echipei. Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine.

Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”, a spus Edward Iordanescu.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită