Fotbal intern

Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura la preşedinţia FRF şi a făcut 7 promisiuni. ”Am eliminat din Casa Fotbalului şpăgile”

Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de fotbal, s-a înscris oficial în cursa pentru şefia FRF. Acesta vrea înca 4 ani în fruntea fotbalului românesc şi a spus: ”Vreau să demonstrez că a fi cu adevărat patriot înseamnă să-ţi faci bine treaba, să dai tot ce ai mai bun, să fii cinstit şi drept, oriunde şi oricând”
16.01.2018 | 11:26
Razvan Burleanu sia depus candidatura la presedintia FRF si a facut 7 promisiuni Am eliminat din Casa Fotbalului spagile

Răzvan Burleanu vrea să conducă în continuare Federaţia Română de Fotbal şi postat pe blog-ul său o listă de 7 promisiuni. Iată ce a spus preşedintele FRF:  ”Candidez la preşedinţia FRF pentru că, în urmă cu patru ani, membrii FRF m-au ales ca împreună să producem o schimbare fundamentală în fotbalul românesc. Candidez pentru că îmi asum că am şi greşit, dar fără intenţie. Nu am greşit pentru că am avut un interes ascuns. S-a întâmplat să şi greşim pentru că ne-am dorit să facem totul cât mai bine. Candidez pentru că am făcut din respect, din încredere şi din integritate, din meritocraţie şi din viziune managerială o realitate nouă a fotbalului românesc.”

Criticat deseori pentru numirea lui Christoph Daum ca selecţioner al echipei naţionale,  Burleanu a mai adăugat: Candidez pentru că, în continuare, vreau să demonstrez că a fi cu adevărat patriot înseamnă să-ţi faci bine treaba, să dai tot ce ai mai bun, să fii cinstit şi drept, oriunde şi oricând. Candidez pentru că am construit o echipă de profesionişti care are performanţa ca singur orizont posibil.”

Marcel Puşcaş, atac la Burleanu

Marcel Puşcaş, contracandidatul lui Burleanu la alegerile din aprilie a spus că acesta nu şi-a respectat niciuna din promisiunile electorale din 2014.

“Dacă va ieşi preşedinte, va colabora cu Gică Popescu pe teme sportive” – “Nerealizat”

“Mircea Sandu să nu-şi aroge meritele pentru calificări. Este meritul managementului comunist” – “El de ce-şi arogă merite în programele (Grassroots – copiate de la Sandu) în organizarea CE 2020? Nu are niciun merit, iar pentru calificarea din Franţa 2016, tot staff-ul şi campania au fost pregătite de Mircea Sandu”

“Va aduce doi mari sponsori autohtoni” – “Un sponsor era Dedeman, n-a venit. Al doilea era Raffeisen Bank, n-a venit”.

“Restructurări la nivelul salariaţilor – FRF este o structură obeză, birocratică. Are 132 de angajati” – “Azi, FRF are 182 de angajaţi, creşetere cu 40%. – Nerealizat”

“Liga 1 cu 18 echipe” – “Nerealizat”

“Reducerea costurilor echipelor din L3” – “Nerealizat”

“Cooptarea suporterilor în CEX” – “Nerealizat”

“Stoparea delegării arbitrilor neperformanţi de la Liga 1 la meciurile din L2 şi L3” – “Nerealizat”

“Propun antrenori germani la toate loturile naţionale” – “L-a adus pe Daum, a făcut o gaură de 13 milioane de euro şi a îngropat fotbalul românesc”

Înainte de a câştiga în mod surprinzător alegerile FRF din 2014, Răzvan Burleanu a fost preşedintele Federaţiei Europene de Minifotbal. ”Candidez pentru că am făcut din fotbal şi din interesul membrilor afiliaţi singurele preocupări ale echipei FRF” a mai adăugat pe blog-ul său Răzvan Burleanu. Cel mai tânăr preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a mai adăugat: ”Candidez pentru că m-am ţinut de cuvânt şi am eliminat din Casa Fotbalului şpăgile, , favoritismele, găştile şi risipa”