News

Răzvan Ciobanu ar fi vrut să se sinucidă în urmă cu un an. Ce au dezvăluit apropiații săi

05.05.2019 | 14:00
Razvan Ciobanu ar fi vrut sa se sinucida in urma cu un an Ce au dezvaluit apropiatii sai

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, după ce a suferit un accident rutier cel puțin bizar. Mulți dintre apropiații săi, dar și oameni care l-au văzut doar la televizor, spun că accidentul este foarte ciudat deoarece designerul a ieșit de pe carosabil și a mers aproape un kilometru până a intrat în mai mulți copaci.

Răzvan Ciobanu se gândea la sinucidere

Pare că ar fi vrut să se sinucidă, iar prietenii săi nu ar fi deloc surprinși, deoarece Răzvan Ciobanu vorbea despre moarte în ultima perioadă, apăsat de probleme din dragoste, dar și de cele materiale. Apropiați ai săi au declarat că celebrul creator de modă Răzvan Ciobanu parcă își pierduse speranța și dorința de a mai trăi, în ultima perioadă.

”Nu mai era el, părea pe altă lume și nici nu mai încerca să se schimbe”, au dezvăluit surse din preajma creatorului de modă, pentru wowbiz.ro. Potrivit sursei citate, Răzvan Ciobanu nu mai dorea să trăiască, și nu de acum, ci încă din vara lui 2018! ”Puțini știu că designerul a încercat să termine socotelile cu viața anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supraviețui așa, cu datorii și fără dragoste.

Razvan Ciobanu sinucidere
Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier despre care multi cred ca a fost de fapt o sinucidere

”Într-o zi am să fac ceva și am să plec definitiv de pe lumea asta”

”Într-o zi am să fac ceva și am să plec definitiv de pe lumea asta”, erau cuvintele lui. Se despărțise de iubit și nu mai avea nici bani deloc. Trăia de pe o zi pe alta. Poate acum, va fi mai împăcat cu el, de acolo, de Sus”, au povestit apropiații creatorului de modă!

În ultima vreme, Răzvan Ciobanu avea probleme cu banii și urma să-și închidă din nou atelierul de modă, deoarece nu își mai putea permite să plătească nici măcar chiria pentru spațiul respectiv. Creatorul de modă avea datorii și mai avea un viciu de care nu se lăsa deloc: drogurile.

Anchetatorii au făcut public că celebrul designer avea asupra sa două tipuri de pastile foarte puternice. Din flacoanele respective lipseau câteva pastile, care ar fi putut să-i dea o stare euforică lui Răzvan Ciobanu, care și-a găsit sfârșitul la marginea unui câmp din Săcele, județul Constanța, după ce a intrat cu mașina în mai mulți copaci.