News

Răzvan Ciobanu, filmat pe stradă după ce a folosit “zombie”! Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional

02.05.2019 | 09:52
Razvan Ciobanu filmat pe strada dupa ce a folosit zombie Atentie imagini cu un puternic impact emotional

Moartea creatorului de modă Răzvan Ciobanu a lăsat urme adânci în sufletele celor dragi, multe semne de întrebare, dar a scos la iveală și multiple ipostaze în care oamenii care poate îl admirau nu l-au văzut niciodată.

Răzvan Ciobanu a fost filmat după ce a folosit ”zombie”

Vedeta a trecut la cele veșnice, duminică, în urma unui accident violent. Din acel punct, au început să iasă la lumină voci care să își facă publicitate pe spatele său, după spusele prietenei sale Rita Mureșan, ipoteze ale decesului, povești pe care nu le poate comenta, dar și clip-uri din momente în care a fost surprins de indivizi, pe stradă, într-o stare în care se afla departe de realitate. De altfel, și înainte de moartea sa creatorul de modă recunoștea că nu este străin de consumul de stupefiante, ba mai mult, anul precedent a fost implicat, alături de Raluca Bădulescu, în dosar ”Cocaină pentru VIP-uri”, unde cei doi au fost citați ca martori.

Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce inseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. (…)Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, declara Răzvan, în urmă cu câțiva ani, întrebat de perioada în care una din modurile sale de relaxare erau substanțele interzise.

Înregistrarea a apărut înainte de înmormântarea designerului

Acum, Răzvan apare filmat, în timp ce era drogat cu zombie pe stradă, scrie cancan.ro. Imaginile surprinse de un trecător au apărut chiar înainte de înmormântarea creatorului de modă. La puțin timp după ce pornești înregistrarea video, bărbatul care l-a surprins pe Răzvan i-a spus: „Auzi, ești ok? Ce ai? Ești…”. Designerul îi răspunde, însă nu reușește să formuleze ceva inteligibil, îndepărtându-sse încet din locul în care a stat preț de câteva secunde.