Life

Răzvan Ciobanu, încă viu în sufletele celor care l-au iubit. Ce a apărut pe paginile de socializare, la un an de la moartea sa

26.05.2020 | 17:54
Razvan Ciobanu inca viu in sufletele celor care lau iubit Ce a aparut pe paginile de socializare la un an de la moartea sa
ADVERTISEMENT

Răzvan Ciobanu a rămas viu în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Chiar dacă a murit de mai bine 12 luni, paginile sale de socializare au rămas active, iar fanii au scris mesaje de regret în ziua în care se împlinea un an de la tristul eveniment.

Ce a apărut pe paginile de socializare ale lui Răzvan Ciobanu, la un an de la deces

A trecut mai mult de un an de când Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, petrecut în localitatea Săcele, județul Constanța, dar celebrul creator de modă nu a fost uitat.

ADVERTISEMENT

Paginile de sale de socializare au rămas așa cum le-a lăsat, iar fanii i-au scris mesaje de regret în ziua în care se împlinea un an de la trecerea lui în neființă.

Sfârșitul tragic al lui Răzvan Ciobanu, iubit și apreciat în întreaga țară pentru creațiile sale, a șocat o lume întreagă. Nu a avut nicio șansă la viață, pentru că mașina pe care o conducea a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac, iar decesul s-a produs cu mult înainte să fie găsit de medici.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile șocante ale avocatei

Teribilul accident în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu a atras după sine multe dezbateri și ipoteze noi.

Avocata fostului designer, Laura Vicol, a mărturisit că Răzvan nu a decedat la data de 29 aprilie, așa cum s-a crezut luni întregi, ci cu o zi înainte, pe 28 aprilie, în jurul orei 23:00, din cauza unui atac cerebral.

ADVERTISEMENT

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00.

Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55.

Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral.

ADVERTISEMENT

Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a declarat Laura Vicol.

Tags: