News

Răzvan Ciobanu, întânire cu un călugăr tibetan! I-a făcut o incantație și a adormit! Ce a pățit când s-a trezit

30.04.2019 | 18:45
Razvan Ciobanu intanire cu un calugar tibetan Ia facut o incantatie si a adormit Ce a patit cand sa trezit
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii incredibile după moartea lui Răzvan Ciobanu. Cunoscutul creator de modă a încetat din viață în cea de-a doua zi de Paște, după ce a căzut victimă unui teribil accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța.

Ce a făcut Răzvan Ciobanu, cu câteva zile înainte să moară

Potrivit ultimelor informații, cu doar câteva zile înainte să moară, fostul designer Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan, pentru ca acesta să-i facă o incantație specială. Cel puțin așa susține Vica Blochina, bună prietenă cu creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Câteva zile nu mi-a răspuns la mesaje și apoi mi-a zis așa: «Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă, pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mână și m-a întins pe canapea. Mi-a făcut o incantație și am adormit». A fost într-o transă de marți până sâmbătă, nu și-a adus aminte ce a făcut. Mi-a zis «Când m-am trezit am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket, mi-am umplut coșul și aveam fix doi lei la mine!». Când a plecat călugărul i-a zis că nu mai are nevoie de el și că o să fie bine. A fost foarte afectat de această poveste”, a declarat fosta balerină în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, pe Pro TV.

Vica Blochina a făcut dezvăluirir despre Rîzvan Ciobanu
Vica Blochina a făcut dezvăluirir despre Rîzvan Ciobanu

Vica Blochina, șocată de moartea bunului său prieten Răzvan Ciobanu

 Vica Blochina a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de bunul său prieten, Răzvan Ciobanu. Totodată, fosta balerină și fosta amantă „oficială” a fostului selecționer Victor Pițurcă a ținut să transmită și un mesaj emoționant, exprimându-și regretul, la scurt timp după aflarea veștii că designerul a încetat din viață.

ADVERTISEMENT

De ce??? Așa tânăr așa talentat …dragul meu nu am cuvinte să-mi exprim durerea!! Mă doare tare rău… te iubesc ❤️❤️❤️ Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin către lumină…” , este mesajul publicat de Vica Blochina pe respectiva rețea de socializare