News

Răzvan Ciobanu, pozitiv la cinci substanțe interzise după teste! Ce au descoperit medicii

01.05.2019 | 10:00
Răzvan Ciobanu consumase drouri! A fost pozitiv la cinci substanțe interzise

Testele rapide au indicat prezența drogurilor în sângele acestuia, conform unor surse din anchetă. Primele pot indica erori, astfel că se vor face alte analize amănunțite și în zilele ce vor urma. Răzvan Ciobanu a murit în cursul zilei de luni, în urma unui accident rutier violent care nu i-a lăsat nicio speranță la viață.

Răzvan Ciobanu a ieșit pozitiv la cinci substanțe interzise!

Primele teste au indicat prezența drogurilor în sângele creatorului de modă. Vor urma alte analize amănunțite pentru a arăta exact ce consumase înainte de accident, pentru că primele pot da erori. Designerul, în vârstă de 43 de ani, s-a stins din viață într-un accident rutier.

Una dintre ipotezele decesului său indică faptul că celebrul designer ar fi pierdut controlul volanului, mașina sa a ricoșat în câțiva copaci și s-a rostogolit de mai multe ori. Cele cinci substanțe găsite însângele creatorului la analize, posibil halucinogene, au ieșit pozitive la testele rapide. Anchetatorii nu au precizat exact care au fost acestea, dar au anunțat că alte teste vor fi înfăptuite pentru că uneori cele rapide pot oferi erori. Rezultatele vor veni după o săptămâna sau două.

Răzvan Ciobanu, pozitiv la cinci substanțe pozitive
Răzvan Ciobanu, pozitiv la cinci substanțe pozitive

Nu purta centura pentru că a avut o reducere de abdomen

„Răzvan a fost timpul o persoană asumată: şi când a avut probleme cu drogurile şi când a spus care îi sunt preferinţele sexuale. El îşi asuma lucrurile. dacă avea gânduri sinucigaşe ar fi spus prietenilor”, a afirmat Laura Vicol, prietenă cu Răzvan Ciobanu. Se pare că surse din anturajul său știau că acesta nu purta niciodată centura din cauza operației de reducere de abdomen care l-a avutat să scape de zeci de kilograme.

„- E clar că dacă o purta avea o şansă.”
„- Nu purta pentru că făcuse liposucție?”
„- Nu, el a avut reducere de abdomen.”
„-Şi îl deranja.”
„-Da, şi pe mine mă deranjează.”