News

Răzvan Cuc, audiat la DNA. În ce dosar a fost audiat ministrul Transporturilor

01.04.2019 | 17:15
Razvan Cuc audiat la DNA In ce dosar a fost audiat ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar mai vechi. Se pare că este vorba despre un caz din perioada în care acesta era secretar de stat. El a făcut și primele declarații despre audierea sa.

Răzvan Cuc a fost audiat în calitate de martor

Răzvan Cuc spune că a intrat și a ieșit în calitate de martor din sediul DNA și că audierea sa s-a făcut în baza unor denunțuri. „Am înțeles că au fost făcute niște denunțuri de anumite persoane, dar nu vreau să intru în detalii. Am intrat în calitate de martor, am ieșit în calitate de martor de acolo”, le-a spus acesta jurnaliștilor, la ieșirea de la audieri.

M-am prezentat și mă voi prezența de fiecare data când voi fi solicitat. M-am dus dimineață, nu noaptea însoțit de SPP-iști sau ziua cu eșarfe pe cap.  M-am dus, mă voi duce tot timpul, de câte ori voi fi citat. E vorba de un dosar care a fost deschis în cursul acestui an pentru perioadă în care eram secretar de stat la Ministerul Transporturilor”, a mai declarat Răzvan Cuc, conform ziare.com.

Răzvan Cuc a fost audiat în calitate de martor la DNA

Audierea lui Răzvan Cuc, în ziua în care se dezbate moțiunea împotriva sa

Ministrul a fost întrebat de jurnaliști și dacă nu riscă să ajungă în calitate de inculpat în fața procurorilor anticorupție. Acesta a răspuns că „asta nu decid eu. De câte ori sunt chemat, mă duc să dau explicații. Acuzațiile mă vizau și pe mine”.

Audierea lui Răzvan Cuc vine în ziua în care a fost dezbătută moțiunea simplă inițiată de PNL și PMP împotriva sa, intitulată: „Mandatul Ministrului Cuc cu numărul trei este unul de nota 3”. Opoziția îi cere demisia și îl acuză pentru lipsa de autostrăzi.

Parlamentarii Opoziției spun despre Cuc că acesta ar trebui să demisioneze “pentru că este cel mai slab ministru al celui mai slab Guvern”. Aceștia mai afirmă și că el este ministrul Transporturilor care a inaugurat cei mai puțini kilometri de autostradă.

PSD-istul îi acuză pe contestatarii săi că mint și că textul moțiunii împotriva sa este plin de neadevăruri. El susține că guvernările PSD au construit 527 de kilometri de autostradă, ceea ce ar însemna în jur de 76% din numărul total de al kilometrilor de autostrăzi din țara noastră.

Tags: