Life

Răzvan Exarhu, în juriul de la iUmor. Motivul pentru care a acceptat provocarea de la Antena 1

Răzvan Exarhu (52 de ani) este cel de-al patrulea jurat al show-ului iUmor. Cunoscutul om de radio și producător a spus de ce a acceptat să apară la Antena 1.
03.03.2022 | 17:00
Razvan Exarhu in juriul de la iUmor Motivul pentru care a acceptat provocarea de la Antena 1
Răzvan Exarhu, al patrulea jurat de la iUmor. De ce a acceptat să apară la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurnalistul și autorul cărții „Fericirea e un ac de siguranță” va face parte din juriul de la iUmor pentru o zi. Vedeta va apărea pe micile ecrane în ediția de duminică, 6 martie, de la ora 20:00.

Răzvan Exarhu, al patrulea jurat de la iUmor. De ce a acceptat să apară la Antena 1

Răzvan Exarhu a dezvăluit motivul pentru care a acceptat provocarea de la Antena 1, unde va fi coleg cu Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, în emisiunea „iUmor”, ajunsă la sezonul 12.

ADVERTISEMENT

„Am zis da provocării de a fi jurat «iUmor» pentru o zi. Consider că în viață trebuie să te mai și distrezi, nu doar să muncești!”, a declarat omul de radio pentru a1.ro.

„Ne vedem în următoare ediție iUmor pentru că… atât s-a putut”, a completat Răzvan Exarhu într-o filmare distribuită pe pagina oficială a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune este a patra vedetă care apare în calitate de jurat – surpriză în show-ul moderat de Șerban Copoț și Ilona Brezoianu, după ce anterior au apărut Ana Morodan, Florin Dumitrescu și Rodica Popescu Bitănescu.

Răzvan Exarhu, despre emisiunea iUmor, de la Antena 1

Întrebat care sunt așteptările pe care le are de la concurenții show-ului, jurnalistul a glumit pe seama subiectului precizând că zona din care vine l-a învățat multe.

ADVERTISEMENT

„Știu că nivelul emisiunii este foarte jos, dar sunt din Brăila, am un pic de experiență. Mă aștept la ceva foarte rău”, a mai adăugat Răzvan Exarhu imediat ce a ajuns la masa juraților de la iUmor.

Printre invitații care vor urca pe scena emisiunii iUmor se numără Dan Frinculescu, care a fost prezent și în alte ediții. A făcut cel mai dur roast, luându-i la bani mărunți pe cei trei jurați.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi nici numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă. De asemenea, va exista și un moment interzis minorilor, cei sub 18 ani fiind scoși din public.

ADVERTISEMENT