Life

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani. Ce mesaj i-a transmis Irina, aflată la fimările Asia Express 4

Răzvan Fodor a împlinit vârsta de 46 de ani și a primit un mesaj emoționant din partea soției lui, Irina Fodor.
23.06.2021 | 14:08
Razvan Fodor a implinit 46 de ani Ce mesaj ia transmis Irina aflata la fimarile Asia Express 4
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani, iar soția lui i-a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie. Irina Fodor se află la filmările pentru Asia Express, însă a avut grijă să-i transmită toată dragostea ei partenerului de viață.

La scurt timp după postarea prezentatoarei TV, Răzvan Fodor a reacționat și el cu un mesaj inedit. Iată ce i-a scris Irina Fodor soțului ei pe care îl iubește enorm și de care îi este tare dor.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani. Ce mesaj i-a transmis Irina, aflată la fimările Asia Express 4

Ziua de naștere a soțului ei a prins-o pe Irina Fodor departe de casă anul acesta. Frumoasa vedetă se află la filmările pentru Asia Express 4, fiind prezentatoarea noului sezon.

Șatena a avut grijă ca soțul ei să aibă o zi de neuitat, chiar dacă ea nu e află acasă lângă el. Astfel, Irina Fofor i-a scris un mesaj plin de iubire lui Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

„Mi-e dor de el de nu mai pot.  Astăzi, e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume!

La mulți ani, suflet-pereche!”, a scris Irina Fodor pe Instagram, în dreptul unor imagini cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

În stilul lui caracteristic, Răzvan Fodor i-a transmis și el toată dragostea soției. Prezentatorul de la Antena 1 nu a uitat să menționeze cât de dor îi este de ea și că vrea să se întoarcă mai repede acasă.

Totodată, Răzvan Fodor a dezvăluit cum o alintă el pe soția lui atunci când sunt acasă. Evident, Irina a primit numeroase comentarii de „la mulți ani” dedicate soțului ei, venite din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeul nevestelor, a fost tare darnic cu mine!! Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă că înnebunesc”, a comentat Răzvan Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani , iar fetița lor, Diana, s-a născut în primăvara anului 2011.

La un moment dat, cei doi au fost întrebați dacă se gândesc la al doilea copil, însă Răzvan Fodor a declarat că nu este momentul potrivit, mai ales din cauza pandemiei de coronavirus.

Irina Fodor i-a ținut locul Ginei Pistol în sezonul 9 Chefi la Cuțite, iar anul acesta ea este cea care va prezenta reality show-ul Asia Express. Iubita lui Smiley se află acasă, alături de fetița ei, așa că i-a predat ștafeta Irinei pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: