Life

Răzvan Fodor a povestit cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea, la iUmor: „Oamenii nu le știu și sunt ciudățele”

Răzvan Fodor a povestit cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea, la iUmor. Iată ce a dezvăluit el pe scena emisiunii de la Antena 1.
12.09.2022 | 09:30
Razvan Fodor a povestit cele mai jenante intamplari cu Sorin Bontea la iUmor Oamenii nu le stiu si sunt ciudatele
Răzvan Fodor a povestit cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea, la iUmor. foto: Colaj Fanatik / capturi Youtube Antena 1
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a povestit unele dintre cele mai jenante întâmplări din prietenia lui cu Sorin Bontea, pe scena iUmor.

Răzvan Fodor a povestit cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea, la iUmor

În ediția a doua a noului sezon de la iUmor, juratul surpriză a fost nimeni altul decât Sorin Bontea. Acestuia i-a făcut o surpriză Răzvan Fodor, care a venit să facă niște glume pe seama lui.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu a vrut să ia la „roast” pe prietenul lui bun, Sorin Bontea, Răzvan Fodor a decis să povestească unele dintre cele mai ciudate experiențe pe care le-a trăit alături de faimosul bucătar.

Cântărețul a spus că aceste întâmplări sunt unele „ciudățele”. Soțul Irinei Fodor a dezvăluit că un lucru pe care îl are în comun cu Sorin Bontea este iubirea pentru băutură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai povestit că Sorin Bontea ar putea să câștige un campionat mondial de sforăit și l-a comparat cu zgomotul pe care îl face un avion.

„Am venit pentru Sorin. (..) Este fratele meu, un om bun. Am hotărât să vin să îl povestesc frumos, cu câteva întâmplări pe care oamenii nu le știu și sunt ciudățele.

ADVERTISEMENT

Noi avem atâtea lucruri în comun. (..) Ne place băutura. (..) Dacă ar exista un campionat mondial de sforăit, România ar sta bine. Sorin e Boeing.

Sorine, am să povestesc momentul în care am stat constipați foarte mult timp. Îmi pare rău..”, a mai spus Răzvan Fodor de pe scena iUmor.

ADVERTISEMENT

Ce le-a spus Răzvan Fodor juraților de la iUmor

Nici jurații de la iUmor nu au scăpat de glumele lui Răzvan Fodor. Acesta a spus că Delia este mare fană a mâncării și piesa ei trebuia să se cheme „Pe aripi de pui”, și nu pe „Aripi de vânt”.

ADVERTISEMENT

„Și Deliei, să îi zic acum ceva cu mâncare? Nu merge. Dar voiam să îi cânt ceva: Pe aripi de pui, mă arunc/ Până nu vine altul mai flămând/ Așa copane doar în filme sunt…Dar gluma nu e bună, Delia e, dar gluma nu”.

Despre Mihai Bendeac a spus că este gay dar nu știa asta, iar de Cheloo a spus că este neprietenos.

Tags: