Life

Răzvan Fodor, dezvăluiri în premieră despre familia lui: „Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă”

Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri în premieră despre familia lui. Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre perioada în care a stat mai mult acasă, alături de familie.
28.07.2021 | 16:13
Razvan Fodor dezvaluiri in premiera despre familia lui Nu pot sa spun ca ne dadeau banii afara din casa
Răzvan Fodor, dezvăluiri în premieră despre familia lui: „Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri în premieră despre familia lui și a oferit detalii mai puțin cunoscute. Prezentatorul show-ului „Buracul” a vorbit despre proiectele pe care le avea înainte să facă parte din echipa Antena 1.

Cu mult timp în urmă, prezentatorul lucra la Pro TV, la fel și soția lui, Irina Fodor. Nu aveau un program încărcat și aveau mai mult timp pentru familie, însă împărțeau banii astfel încât să le ajungă un an.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, dezvăluiri în premieră despre familia lui: „Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă”

Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri în premieră despre familia lui. Prezentatorul a vorbit despre perioada în care lucra la Pro TV, înainte să fie cooptat în echipa postului la care se află în prezent.

Atât el, cât și Irina Fodor au lucrat la trustul concurent postului Antena 1. Niciunul dintre ei nu lucra foarte mult, așa că aveau timp să stea acasă, cu fetița lor.

ADVERTISEMENT

Însă veniturile lor nu erau unele uriașe la acea vreme, așa că împărțeau banii astfel încât să le ajungă un an întreg. Faptul că petreceau timp în familie a fost un lucru bun atât pentru ei, cât și pentru fetița lor, Diana.

Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă. Am făcut din bugetul ăla… l-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina.

(…) Noi am tăiat din cât am fi putut să facem ca și buget al familiei și nu făceam rabat la mai nimic din banii ăia. Normal, nu te duceai în vacanță de 15.000 de euro. Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă…”, a declarat Răzvan Fodor în podcastul lui Speak. 

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a lucrat o perioadă la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Răzvan Fodor a povestit cum soția lui a lucrat până ce fiica lor a împlinit cinci ani.

Cu toate acestea, Diana le-a spus că nu-și amintește ca mama ei să fi lucrat vreodată. A urmat o perioadă în care ambii părinți erau mai des acasă și își petreceau timpul cu fata lor.

Răzvan Fodor prezintă emisiunea „Alpha Kids”, iar Irina Fodor a preluat cârma reality show-ului „Asia Express”, înlocuind-o pe Gina Pistol în acest sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: