Life

Răzvan Fodor, filmări secrete în Turcia pentru emisiunea Burlacul. Primele imagini

30.09.2020 | 13:14
Razvan Fodor filmari secrete in Turcia pentru emisiunea Burlacul Primele imagini
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor se întoarce cu show-ul „Burlacul”, el o să revină în această toamnă pe micile ecrane. Noul sezon a fost filmat chiar în Turcia. Prezentatorul emisiunii a fost surprins pe stăzile din Istanbul alături de mai mulți membrii din staff-ul emisiunii.

Echipa emisiunii „Burlacul” care a fost suprinsă de reporterii Click! pe străzile orașului turcesc număra mai bine de 5 persoane și era formată din Fodor, prezentatorul, doi dintre producători și un cameraman, câteva concurente, dar și ”Burlacul” în carne și oase, reprezentat de data acesta de Andi Constantin.

ADVERTISEMENT

Răzvan nu a dorit să ofere detalii despre munca lor, totuși, reporterii respectivei publicații au reușit să afle că era ultima zi de filmări, iar numele concurentei care câștigase brațul „Burlacului” era deja ales. În cadrul aceleiași emisiuni, filmările au mai avut loc și la o vilă din Corbeanca. Vezi imagini aici!

Răzvan Fodor, filmări în Turcia pentru emisiunea „Burlacul”

Câștigătorul sezonului 3 din „Asia Express” a spus că este încântat de formatul acestei emisiuni. “Mi-a plăcut şi mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunţe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe «Burlacul», să îl ghidez.

ADVERTISEMENT

Am înţeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că îşi doreşte foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare că dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Fodor, conform aceleiași surse.

Totodată, el a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualului „Burlac”, Andi Constantin: E un tip mişto, e foarte normal, frumuşel şi chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă.

ADVERTISEMENT

Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu maşina la scară şi cu inelul cu diamant cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a încheiat prezentatorul, conform sursei citate mai sus.

El este „Burlacul”!

Andi Constantin, „Burlacul”
Andi Constantin, „Burlacul”
Sursa foto: Instagram

Fodor a primit, la începutul acestei luni, o vizită din partea soției și a fiicei celor doi. Familia a luat cina pe malul Bosforului cu ocazia sărbătoririi a 10 ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

”Iar ne despărţim, nici şase luni nu au trecut de când m-am întors din Asia şi ele au suferit foarte tare, dar acolo nu aveam telefon. Aici am telefon, am semnal, pot să vorbesc cu ele de câteva ori pe zi, să le văd, ceea ce cu siguranţă mă va ajuta”, a spus realizatorul Tv la plecarea în Turcia.

ADVERTISEMENT