Life

Răzvan Fodor, greutăți fără soția lui, prezentatoarea America Express: „E greu, copil, spălat, mâncat, călcat”

Răzvan Fodor, soțul Irinei Fodor de la America Express, a mărturisit că se descurcă foarte greu cu treburile casnice, în lipsa soției sale, care este plecată de acasă de o lună.
16.06.2022 | 15:20
Razvan Fodor greutati fara sotia lui prezentatoarea America Express E greu copil spalat mancat calcat
Răzvan Fodor, greutăți fără Irina Fodor, plecată la America Express. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a mărturisit pe rețelele de socializare că se descurcă foarte greu cu toate treburile casei. Cântărețul a dezvăluit cu ce se confruntă decât soția lui, Irina, este plecată să filmeze pentru America Express.

Răzvan Fodor, greutăți fără Irina Fodor, plecată la America Express

Răzvan Fodor a povestit pe rețelele de socializare că este singur de circa o lună, de când soția lui a plecat în America pentru a realiza filmările de la America Express.

ADVERTISEMENT

Actorul a spus chiar că va încerca să nu se mai plângă atât de mult acest an, după ce anul trecut, în timp ce Irina Fodor era la Asia Express, a vorbit mereu despre cât de greu îi este fără soția lui acasă.

De această dată, actorul a vrut să le complimenteze pe soții și chiar le-a aplaudat pe rețelele de socializare într-o filmare publicată pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Sunt singur de aproape o lună de zile, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar asta este pentru neveste (n.r actorul aplaudă)”, a spus actorul.

Cum se descurcă Răzvan Fodor fără Irina

Răzvan Fodor a dat și exemplele lucrurilor pe care le are de făcut de când Irina Fodor este plecată și a mărturisit că este foarte greu să facă față tuturor provocărilor casnice.

ADVERTISEMENT

Astfel, Răzvan Fodor a vorbit despre faptul că trebuie să aibă grijă de copil, dar și de cumpărături, de cățel, dar trebuie să și spele, să calce și să se asigure că toată lumea din casă a fost hrănită.

„E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici.

ADVERTISEMENT

Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot, de bărbați zic, și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a spus Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT