Life

Răzvan Fodor, imagine inedită de la filmările Asia Express. Momentul este unul memorabil

04.11.2020 | 16:11
Razvan Fodor imagine inedita de la filmarile Asia Express Momentul este unul memorabil
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat ultimul sezon din competiția „Asia Express” într-o întrecere pe cinste cu prietenii lor, Speak și Ștefania. La un an distanță de la începerea filmărilor prezentatorul show-ului „Burlacul” a postat o imagine inedită pe rețelele de socializare. 

Fostul solist al trupei  Krypton a publicat o fotografie memorabilă din cadrul competiției moderate de Gina Pistol, fiind vorba de una dintre cele mai haioase probe la care au luat parte concurenții pe „Drumul comorilor”. Răzvan Fodor și colegul său de echipă au defilat în spandex.

ADVERTISEMENT

Concret, actorul și celebrul bucătar Sorin Bontea au putut fi văzuți îmbrăcați în costume mulate de culoare roz, prezentatorul de la Antena 1 amintindu-și acum de această scenă care nu va fi uitată prea curând de fanii Asia Express.

Răzvan Fodor, fotografie surprinzătoare de la Asia Express

„Asta făceam fix acum un an și cred că fix pe la ora asta ?”, este mesajul lăsat de Răzvan Fodor pe Instagram în dreptul unor imagini în care apare îmbrăcat în costum roz, mulat, alături de juratul de la „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară, mai ales că cei doi concurenți au fost deliciul telespectatorilor la momentul respectiv. Prezentatorul și co-echipierul său au fost numiți „panterele” sau chiar ”flamingo” roz, oamenii amuzându-se copios pe seama acestei probe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Asta făceam fix acum un an și cred că fix pe la ora asta ? #tbt #oneyearago @chef.sorinbontea.official @asiaexpressromania

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor) pe

„Costumul era ceva între flamingo și pantera roz. Deci, o struțo-cămilă”, a declarat Răzvan Fodor în timpul filmărilor, îmbrăcatul ținutei dându-i mari dureri de cap atât lui, cât și lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„De când îmi doream să mă îmbrac ca un limbric la televizor, cu țuca la vedere. O să râdă toată țara de noi. Vreau să-i văd pe Fodor și Bontea cu costumele alea de limbrici”, a spus la rândul său Speak.

„Fetele probabil sunt haioase în costumele astea… haios așa îl văd pe Speak, cred. În schimb, pe blonde le văd direct pe site-uri deocheate”, a completat prezentatorul emisiunii matrimoniale „Burlacul”.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au clasat pe locul cinci, însă pe parcurs au demonstrat că sunt adevărați luptători. Cei doi au ajuns să câștige competiția de la Antena 1, plecând acasă cu premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: