Life

Răzvan Fodor, imobilizat de la brâu în jos. Ce probleme de sănătate are prezentatorul de la Antena 1? Video

Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultimele zile. El nu și-a mai putut mișca picioarele și a avut dureri insuportabile.
23.11.2021 | 14:38
Razvan Fodor imobilizat de la brau in jos Ce probleme de sanatate are prezentatorul de la Antena 1 Video
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a rămas imobilizat, de la brâu în jos, în urma unei mișcări de stretching  executată în mod incorect.  Îndrăgitul prezentator nu s-a mai putut mișca timp de mai multe zile. El a oferit mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, pe pagina sa personală de Instagram.

Mișcările de stretching presupun întinderea mușchilor, în vederea creșterii flexibilității acestora.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor nu a putut ieși din casă timp de patru zile

Răzvan Fodor a lipsit timp de mai multe zile de pe social media, iar urmăritorii săi s-au arătat îngrijorați de acest lucru. Prezentatorul a simțit nevoia să ofere lămuriri, astfel că, marți dimineață, a publicat, pe Instagram, o serie de filmulețe în care explică ce i s-a întâmplat.

În urmă cu o săptămână, Răzvan Fodor a anunțat, tot pe Instagram, că, în timpul unui antrenament de stretchin, a efectuat greșit o mișcare și nu își mai poate mișca trupul de la brâu în jos.

ADVERTISEMENT

„Mai țineți minte? V-am zis eu săptămâna trecută că în urma unei mișcări greșite, atenție, de stretching, am rămas rupt de la brâu în jos. Între timp faza s-a acutizat.”, le-a spus prezentatorul urmăritorilor săi. 

După această întâmplare, starea de sănătate a prezentatorului de la Antena 1 s-a înrăutățit și, timp de patru zile, nu a mai putut să iasă din casă, din cauza durerilor insuportabile.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este prima dată când ies din casă, după patru zile. Am mai ieșit ieri, dar ieri a venit cineva să mă ia. Astăzi pot să stau și la volan, bine, pe pastile și pe tratament. E ceva înfiorător, așa dureri eu n-am crezut în viața mea că o să am.”, a spus Răzvan Fodor.

Artistul a oferit un sfat persoanelor pasionate de sport

După nefericitul accident, Răzvan Fodor a ținut să le transmită un mesaj pasionaților de sport și nu numai. El a precizat că este necesar ca oamenii să gândească, în prealabil, fiecare mișcare pe care urmează să o facă.

ADVERTISEMENT

„Ce voiam eu să vă zic? Pentru că majoritatea faceți sport sau și dacă nu faceți sport…Pentru orice mișcare, conștientizați-vă mișcarea. Trebuie să o gândiți, mișcarea, înainte să o faceți”, a transmis artistul.

La final a făcut și o glumă, spunând că probleme sale de sănătate pot fi cauzate și de vârsta sa, pe care o considera, deja, una înaintată.

„Bine, eu sunt și bătrân! Sfat! Asta am vrut să vă zic. Vă pup!”, a concluzionat, râzând, soțul Irinei Fodor.

Răzvan Fodor are 46 de ani. El a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune și a câștigat ușor simpatia publicului. De mai bine de un deceniu,  formează un cuplu cu buzoianca Irina Fodor. Împreună au o fetiță, Diana, în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT