Life

Răzvan Fodor, la un pas de moarte: ”Se sufoca. M-a luat tremuratul”

Răzvan Fodor suferă de o boală cronică care nu poate fi tratată, dar care poate fi controlată. Din păcate, afecțiunea îl face să aibă crize, una dintre ele ducându-l la un pas de moarte.
05.05.2022 | 07:40
Razvan Fodor la un pas de moarte Se sufoca Ma luat tremuratul
Răzvan Fodor, foarte aproape de o tragedie. Ce a pățit într-o vacanță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Burlacu a fost diagnosticat în urmă cu ani buni cu astm, motiv pentru care nu pleacă de acasă fără să aibă asupra sa un inhalator cu eliberare rapidă. Cu toate astea tot există episoade neplăcute.

Răzvan Fodor, foarte aproape de o tragedie. Ce a pățit într-o vacanță

Răzvan Fodor a trecut prin momente cumplite în timpul unei vacanțe în India, unde se afla cu soția sa, Irina. Moderatoarea show-ului Chefi fără limite a povestit clipele de groază prin care a trecut în mijlocul deșertului.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a aflat foarte aproape de o tragedie pentru că nu mai putea respira deloc, inhalatorul nefiind la îndemână în momentul respectiv. Totul a devenit o cursă pentru Irina Fodor, care a trebuit să caute medicamentul artistului.

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort. 

ADVERTISEMENT

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: «Inhalatorul». Se sufoca. Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre – deloc precisă.

Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente…”, a povestit Irina Fodor pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor: ”Inhalatorul a fost de ajuns, de data asta”

Răzvan Fodor a primit în cele din urmă inhalatorul care l-a ajutat să respire corect, partenera sa de viață calmându-se că a reușit să ducă la bun sfârșit misiunea. În prezent, prezentatorul are respectivul medicament oriunde merge, inclusiv în buzunar.

„Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec înapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: «3, 2, 1, inspiră!».

ADVERTISEMENT

Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a mai adăugat Irina Fodor despre experiența neplăcută.

ADVERTISEMENT