Life

Răzvan Fodor, nemulțumit de vacanța prin Europa? La ce îl ”supune” soția sa, Irina

Răzvan Fodor a lăsat un mesaj neașteptat după ce a plecat în concediu cu familia prin Europa. Vedeta de la Antena 1 simte că a fost păcălit de soția sa, Irina.
23.08.2022 | 21:12
Razvan Fodor nemultumit de vacanta prin Europa La ce il supune sotia sa Irina
Răzvan Fodor, păcălit de soție în concediul din Europa? Ce spune despre Irina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Asia Express pare că este nemulțumit de vacanța prin Europa, unde este însoțit de partenera de viață și de fiica lor, Diana. Artistul a povestit la ce îl ”supuse” moderatoarea de la Chefi la cuțite.

Răzvan Fodor, păcălit de soție în concediul din Europa? Ce spune despre Irina

Răzvan Fodor simte că a fost păcălit de soția sa, Irina, înainte de a pleca într-o vacanță cu mașina prin mai multe țări europene. Vedeta de la Antena 1 credea că se va bucura numai de mâncăruri alese, dar s-a înșelat amarnic.

ADVERTISEMENT

S-a plimbat prin numeroase regiuni cu mașina personală. A mers pe jos și susține că nu a avut timp nici măcar să respire pentru că partenera de viață și fiica acestora, Diana, nu-l lasă deloc.

„M-au păcălit libelulele astea două că în vacanța asta o să mâncăm numai trufandale, că mergem numai în țări cu vin bun, că o să cadă podgoriile pe noi, și, când colo, mă plimbă de n-am timp nici apă să beau.

ADVERTISEMENT

Bine măcar că mă dor picioarele de cât merg pe jos, că de mașina pe care o am în fund de câteva zile, nu mai zic nimic”, a scris prezentatorul reality show-ului Burlacul, pe Instagram.

Răzvan și Irina Fodor, călătorie cu mașina prin Europa

Răzvan și Irina Fodor nu au avut niciun plan de vacanță atunci când au plecat de acasă. Până în momentul de față au trecut prin Ungaria, Croația, Slovenia și Italia, următoarea destinație fiind aleasă cu o seară înainte.

ADVERTISEMENT

Lacul Balaton a fost pe lista celor doi soți, dar și Veneția, unde s-au bucurat de o experiență extrem de frumoasă. Ultima destinație în care au ajuns vedetele de la Antena 1 este Castelul Chambord, o construcție superbă de pe Valea Loirei.

„E drept că nu am avut timp să surprind toate frumusețile din excursia noastră prin valea Loarei, dar asta pentru că m-a furat peisajul la fiecare pas și pur și simplu am uitat să mai scot telefonul din buzunar.

ADVERTISEMENT

În curând, ne vom întoarce spre Italia, mai exact, către Lago di Garda și tare ne-ar ajuta, pe drum, o oprire sau două ca să avem timp să ne tragem și sufletul printre sutele de kilometri și să mai vedem lucruri frumoase”, a scris Irina Fodor în social media.

ADVERTISEMENT