Life

Răzvan Fodor, prima reacție după ce Irina Fodor a fost pozată acasă la Ștefan Bănică jr.: “Este nedrept ce ați făcut”. Ce spune și prezentatorul Dancing on ice

Răzvan Fodor nu s-a mai putut abține și a declarat că este iritat de imaginile cu soția sa, Irina, și Ștefan Bănică. Cei doi prezintă împreună emisiunea Dancing on Ice. Vis în doi.
04.04.2022 | 12:43
Razvan Fodor prima reactie dupa ce Irina Fodor a fost pozata acasa la Stefan Banica jr Este nedrept ce ati facut Ce spune si prezentatorul Dancing on ice
Răzvan Fodor, prima declarație legat de imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică. Ce a dezvăluit artistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul și câștigătorul de la Asia Express a reacționat după ce Irina Fodor a fost pozată acasă la Ștefan Bănică. Vedeta de la Antena 1 crede că totul este nedrept, mai ales că are un copil căruia trebuie să-i explice cele petrecute.

Răzvan Fodor, prima declarație legat de imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică. Ce a dezvăluit artistul

Răzvan Fodor s-a arătat deranjat de faptul că presa a exagerat la scurt timp după întâlnirea dintre soția sa și Ștefan Bănică. Cei doi s-au văzut pentru a discuta despre emisiunea de la Antena 1, care a avut premiera pe 4 martie.

ADVERTISEMENT

„Băi, fraților, din păcate, acest filmuleț pe care îl pun aici în feed nu este pentru prietenii mei de pe Instagram, adică nu este pentru comunitatea mea, ci pentru unii amici, credeam eu din presa scrisă. 

În urmă cu 10 zile anunțați că a mea soție s-a dus la Ștefan Bănică acasă. E ok, înțelegem, fac de foarte mult timp treaba asta și înțeleg cum se face presa scrisă, mai ales cea tabloidă, de cancan. Am așteptat o zi, două.

ADVERTISEMENT

M-am gândit că sună cineva să vadă dacă avem ceva de spus. Nu a sunat nimeni. E ok, am mai trăit treaba asta. Măi, ideea e că au trecut 10 zile și din ce în ce mai mulți jurnaliști au preluat și au scris pe o grămadă de site-uri despre această știre a anului. 

Și de asta am zis să vă spun că mi se pare cumva nedrept ce ați făcut pentru că eu de aproape 25 de ani, de când fac treaba asta, nu există niciun articol cu mine în care să fiu implicat în vreun scandal. 

ADVERTISEMENT

Bine, și pentru că sunt mai banal și nu sunt atât de spectaculos. De 14 ani mi-am cunoscut soția, ușor a intrat și ea în centrul atenției și ați scris și despre ea și despre noi lucruri mișto, dar acum cu un simplu articol și cu un titlu ați dat cu ea de pământ. 

Și e nedrept față de ea. Și e nedrept față de fiica mea, care e o fetiță foarte bine educată și mă simt ușor legat de mâini și de picioare pentru că nu știu cum să-i explic când o să citească articolul ăsta lunile viitoare, poate la anul, poate mâine. 

ADVERTISEMENT

Cum îi explic eu despre ce este vorba? Da, nu am făcut filmulețul ăsta ca să schimbați ceva, deși ați putea. Cei care au făcut pozele, sigur au pozele inițiale”, a spus Răzvan Fodor pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Ștefan Bănică, declarație despre întâlnirea cu Irina Fodor

La rândul său, Ștefan Bănică a făcut prima declarație legat de imaginile care au apărut cu Irina Fodor, în fața casei sale în urmă cu aproximativ două săptămâni. Juratul de la X Factor a dorit să pună capăt zvonurilor.

„Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculațiile făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare de la Dancing on Ice, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. 

Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă”, este mesajul lăsat de prezentatorul de la Antena 1, care este căsătorit cu Lavinia Pîrva. Frumoasa brunetă era acasă în clipa în care cei doi moderatorii s-au întâlnit. Artista a fost cea care i-a întâmpinat.

ADVERTISEMENT