Life

Răzvan Fodor, prins cu mâța-n sac? Soția i-a verificat telefonul: „Vorbim noi după”

14.04.2021 | 23:44
Razvan Fodor prins cu matan sac Sotia ia verificat telefonul Vorbim noi dupa
ADVERTISEMENT

Chiar și în cele mai solide cupluri ale showbiz-ului românesc se poate strecura câteodată gelozia. A simțit-o pe propria piele Răzvan Fodor, la primele ore ale dimineții, în timp ce își savura liniștit cafeaua alături de frumoasa lui soție.

Hotărâtă să-l prindă cu mâța-n sac, Irina i-a luat telefonul și a început să-i citească cu atenție toate mesajele. Nu știm dacă a reușit să găsească ceva „compromițător”, dar un lucru e cert: schimbul de replici i-a distrat copios pe fani.

ADVERTISEMENT

Dacă eu filmez cu telefonul ei, în telefonul cui se uită oare? De ce, mami? Mi-au scris golancele alea? Vezi că îmi scriu după trei”, își tachina simpaticul prezentator soția.

Răzvan Fodor, prins în fapt de soție? Irina i-a citit mesajele din telefon

Totul a pornit de la o banală imagine ce o surprinde pe Irina butonând de zor telefonul partenerului de viață. Așa a descoperit o conversație din care reiese că statutul de bărbat însurat nu reprezintă o piedică în calea admiratoarelor.

ADVERTISEMENT

Mi-au scris golancele alea? Vezi că îmi scriu după trei”, i-a transmis Răzvan Fodor, încercând să o „liniștească. Credeți că a funcționat? Ei bine, nu.

La auzul acestor cuvinte, frumoasa lui soție a făcut ochii mari și a continuat să umble prin telefon, promițând că „investigația” va fi urmată de o discuție extrem de importantă.

ADVERTISEMENT

În telefonul tău mă uit, nu pot să-ți spun (n.r. ce vede în telefon), vorbim noi după”, a reacționat Irina Fodor. Bineînțeles, întreaga scenă n-a făcut altceva decât să le stârnească amuzamentul, semn că gelozia nu-și poate face atât de ușor loc în relația lor.

Burlacul, mutat într-o altă zi și la altă oră

Dacă pe plan personal îi merge ca pe roate, se pare că Burlacul, emisiunea cu care a revenit pe micul ecran în calitate de prezentator, nu are succesul scontat. Antena a decis să schimbe, după doar 5 ediții, ziua și ora de difuzare, astfel că telespectatorii o vor putea urmări în cursul serii de joi, la 23:00,  imediat după serialul Adela.

ADVERTISEMENT

Eu cred în dragoste la prima vedere, dar când ai cunoscut pe cineva și îți atrage atenția, de acolo abia începe munca! De a cunoaște mai bine persoana, de a te convinge că nu doar ți s-a părut, ci chiar e interesantă.

Eu am un tip de rețetă și a funcționat atunci când m-am căsătorit, dar acum, în cadrul emisiunii, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată de timp pentru a-l ajuta pe Burlac să își găsească perechea.

Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta (n.r. Andi Constantin) să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie.

Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a dezvăluit Răzvan Fodor, întrebat despre rolul său în acest proiect.

ADVERTISEMENT
Tags: