Life

Răzvan Fodor și Radu Vâlcan, ironizați de Cabral în mediul online. Cum au reacționat: “Știe comunitatea ta…”

Răzvan Fodor și Radu Vâlcan au fost ironizați de Cabral în mediul online pe rețelele de socializare. Cei doi prezentatori de la Antena 1 au reacționat imediat.
19.01.2022 | 15:09
Razvan Fodor si Radu Valcan ironizati de Cabral in mediul online Cum au reactionat Stie comunitatea ta
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor și Radu Vâlcan au reacționat după ce Cabral i-a ironizat în mediul online. Prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” a făcut glume pe seama felului în care aceștia se filmează în mașină.

Reacția lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară. Actorul din serialul “Adela” a răbufnit și i-a spus câteva cuvinte colegului său de breaslă, tot prin intermediul unui Instastory.

ADVERTISEMENT

Cabral i-a ironizat pe Răzvan Fodor și Radu Vâlcan

Cabral a ironizat modul în care cei doi prezentatori de la Antena 1 se filmează în mediul online, atunci când se află în trafic.

Soțul Andreei Ibacka a purtat șapcă și ochelari de soare în clipul video postat pe Instastory, iar răspunsul lui Răzvan Fodor a venit la scurt timp.

ADVERTISEMENT

“Am vrut și eu să mă filmez ca Fodor, că am văzut că nebunul naibii e așa…e pe-aici, e pe dincolo, e ca și când pe toate părțile.

Ați văzut cum o joacă Fodorică? Un pic gangsta, un pic cu școală, un pic mare frumusețe și el. Ați văzut? Mamă, cum e la volan și cum începe să zică chestii.

ADVERTISEMENT

Bine, mă rog, și Vâlchi (n.r. Radu Vâlcan), e și Vâlchi ceva de n-ai văzut. L-ați văzut pe Vâlcan?

Cum începe el să gângurească, că nu înțelegi dacă a plecat sau a venit, dacă a pățit sau și-a dorit, dacă a fost sau dacă n-a mai vrut, nici nu știi ce se întâmplă acolo. Și asta am zis, să mă filmez și eu.

ADVERTISEMENT

Da bravo! N-am și eu șapcă? Am și eu ochelari de soare!”, a spus Cabral pe Instagram..

Răzvan Fodor i-a reproșat soțului Andreei Ibacka că îl etichetează în postările de pe rețelele sociale, dar la telefon nu răspunde.

“Bine că mă tăguiești în toate story-urile tale, dar nu pui mâna pe telefon să mă suni, să-mi răspunzi, de fapt, că eu te-am sunat, dar tu nu-mi răspunzi.

Știe comunitatea ta că ești un băiat de care nu dă nimeni, niciodată? Cred că nu știe. Eu înțeleg, de ziua ta de naștere, nici mie nu-mi place să mă sune nimeni de ziua de naștere.

Dar pune, bă, mâna pe telefon, la ăia apropiați! Răspunde-le, bă! Suntem rude, bă!”, i-a transmis Răzvan Fodor lui Cabral.

Și Radu Vâlcan i-a răspuns lui Cabral într-un mod ironic. Soțul Adelei Popescu s-a filmat cu ochelari de soare și o șapcă amuzantă.

Cabral Răzvan Fodor Radu Vâlcan
Răzvan Fodor și Radu Vâlcan, ironizați de Cabral. Sursa foto: Instagram

Ce gest a făcut Cabral pentru fiica lui

Cabral a fost impresionat de fiica sa marți dimineață. Namiko și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de tatăl ei, iar acesta i-a făcut pe plac.

Prezentatorul de la Pro TV și-a anulat toate planurile și a rămas acasă, spre bucuria fetiței. Fanii au fost impresionați de gestul făcut de Cabral, care este un tată responsabil și ar face orice pentru copiii lui.

“S-a trezit Namiko. A venit tropăind-fuga la mine în birou și-a zis că vrea în brațe. S-a cuibărit la mine-n brațe și de 40 de minute sforăie încet aici.

Am dat delete la primele două chestii trecute în calendar pentru azi, rămân pe altă dată… azi sunt pernă profesională de dormit.”, a scris acesta pe Facebook.

ADVERTISEMENT