ADVERTISEMENT
Life

Răzvan Fodor revine în televiziune. Va prezenta noul sezon al unui îndrăgit reality show

Autor: Bogdan Solomon | 19.01.2021 | 17:06
Răzvan Fodor revine în televiziune. Va prezenta noul sezon al unui îndrăgit reality show
Răzvan Fodor îl va însoți pe Burlac în căutarea sufletului pereche. Sursa foto: Facebook

De când a câștigat Asia Express alături de bunul său prieten, chef Sorin Bontea, nu duce oferte din partea celor care își doresc să-l readucă pe micul ecran. Doar una i-a făcut, însă cu ochiul. Unde altundeva, dacă nu la Antena 1?

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul prezentator TV a bătut palma cu mai-marii postului Intact și i se va alătura Burlacului Andi Constantin în căutarea sufletului pereche. Și nu va face act de prezență, pentru că experiența celor 11 ani de căsnicie îi dă dreptul să ofere sfaturi de fiecare dată când crede de cuviință.

În cel de-al șaselea sezon al reality show-ului, tânărul va avea ocazia să cunoască 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, acestea vor face totul pentru a-i intra în grații, chiar dacă misiunea lor nu va fi deloc ușoară.

Răzvan Fodor va prezenta Burlacul, sezonul 6, la Antena 1

Eu cred în dragoste la prima vedere, dar când ai cunoscut pe cineva și îți atrage atenția, de acolo abia începe munca! De a cunoaște mai bine persoana, de a te convinge că nu doar ți s-a părut, ci chiar e interesantă.

ADVERTISEMENT

Eu am un tip de rețetă și a funcționat atunci când m-am căsătorit, dar acum, în cadrul emisiunii, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată de timp pentru a-l ajuta pe Burlac să își găsească perechea.

Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

La rândul lui, Andi Constantin este încântat de noua sa ipostază și abia așteaptă să pornească la drum alături de o vedetă TV care deține secretul unei căsnicii de succes. Și bineînțeles, să cunoască cele 25 de domnișoare care se vor lupta pentru inima lui.

ADVERTISEMENT

Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas!

Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Burlacul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!