Life

Răzvan Fodor și-a enervat soția. Cu ce a supărat-o pe Irina Fodor: ”Ăsta nu e om, e Halloween-ul tot!”

Irina Fodor a fost enervată peste măsură de Răzvan Fodor. Cum a reușit acesta să o supere foc pe îndrăgita prezentatoare TV.
18.10.2022 | 07:18
Razvan Fodor sia enervat sotia Cu ce a suparato pe Irina Fodor Asta nu e om e Halloweenul tot
Motivul din care Irina Fodor s-a supărat pe Răzvan Fodor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irina și Răzvan Fodor sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz, dar nu puține sunt momentele în care între ei apar neînțelegeri.

Irina Fodor, scoasă din minți de Răzvan Fodor. Cerința pe care actorul a uitat să i-o îndeplinească

De curând, Răzvan Fodor a detaliat fanilor cum a scos-o din minți pe soția sa. Asta după ce ea l-a rugat să cumpere dovleci și flori de toamnă, pentru a redecora locuința.

ADVERTISEMENT

De trei zile frumoasa prezentatoare îi spune actorului să-i respecte cerința însă, de fiecare dată acesta uită, trecând chiar pe lângă dovlecei și flori de toamnă.

”De trei zile mă cicălește că vrea dovleci și flori de toamnă. Să umple scara, balconul, grădina… ce să mai? Să fie belșug de toamnă.

ADVERTISEMENT

Am tot uitat și azi dimineață am primit ultimatum. M-am jurat că azi îi cumpăr. Ce credeți? Deși am trecut pe lângă ei, am uitat IAR. Am ajuns acasă. Mă aștepta în prag. Cred că ăsta e hotarul pe care nu o să îl depășesc în seara asta.

Ps: Când am scos telefonul să îi fac poză, a început să zâmbească. Ăsta nu e om, e Halloween-ul tot!”, a scris actorul pe rețelele de socializare, postând și o fotografie, în care Irina pare că se forțează să schițeze un zâmbet.

ADVERTISEMENT
Razvan Fodor si sotia lui, Irina
Razvan Fodor si sotia lui, nervoasa ca nu i-a cumpărat cele cerute. Sursa foto: facebook

 

Fanii s-au amuzat de situație, iar unii au comentat că nu pot înțelege cum de bărbații au probleme uneori cu memoria. În felul său caracteristic, Răzvan Fodor le-a răspuns: ”Cred că e de la bătrânețe”.

Irina și Răzvan Fodor, părinții unei fetițe

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți din anul 2010 și încă de atunci au atras atenția lumii mondene prin iubirea lor. Cei doi sunt și părinți, având o fiică pe nume Diana, care s-a născut un an mai târziu de la nuntă.

ADVERTISEMENT