Life

Răzvan Fodor, surpriză cu totul neașteptată pentru soția lui, Irina: „În 20 de minute trebuia să părăsesc domiciliul”

Răzvan Fodor și-a luat prin surprindere familia, pornind într-o excursie ad-hoc. Irina a aflat în mașină unde se duce!
06.11.2021 | 15:46
Razvan Fodor surpriza cu totul neasteptata pentru sotia lui Irina In 20 de minute trebuia sa parasesc domiciliul
Răzvan Fodor și soția lui, Irina, momente romantice la mare în pragul iernii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor este, fără doar și poate, omul surprizelor. Prezentatorul de la Antena 1 a pus-o pe Irina și pe fiica ei să se pregătească de drum, pe nepusă masă.

Abia când era în mașină, Irina aflase unde o duce soțul ei. Prezentatoarea Asia Express s-a ”plâns” că a avut la dispoziție doar 20 de minute să se îmbrace. Răzvan a contrazis-o spunând că a avut o jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Vedetele de la Antenă s-au filmat în drum spre mare. Chiar dacă s-a încheiat de ceva timp sezonul estival, Răzvan a vrut să petreacă momente frumoase alături de persoanele dragi la Constanța.

Răzvan Fodor și-a dus familia la mare

„În 20 de minute trebuia să fiu gata să părăsesc domiciliul conjugal”, a spus Irina Fodor în timp ce îl întreba pe soțul ei încotro se îndreaptă cu mașina.

ADVERTISEMENT

„Unde mergem?”, l-a întrebat Irina pe Răzvan extrem de curioasă. „La căldură”, a răspuns acesta prompt.

„În Maldive?”, a vrut să știe Irina. „Nu, la Constanța”, a lămurit-o în cele din urmă soțul ei, în videoclipul postat pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Atât Diana, fetița celor doi, cât și Irina Fodor au fost fericite până la refuz când au ajuns pe nisipul din Constanța, chiar dacă nu mai e vreme de bălăceală.

Răzvan Fodor și-a obișnuit nevasta cu astfel de călătorii, scoțând-o de multe ori ca din oală, dovedind că este un romantic incurabil.

ADVERTISEMENT

Cei doi prezentatori de televiziune sunt împreună de mai mulți ani și au o fetiță în vârstă de 10 ani, cea mai mare realizare de până acum a cuplului.

răzvan fodor
Răzvan Fodor, escapadă la mare în luna noiembrie. Foto: Instagram

Cei doi își mai doresc un copil, dar nu e încă momentul

Răzvan a declarat într-un interviu recent pentru revista Viva! că și-ar mai dori un copil, însă dat fiind contextul pandemiei, cei doi au ținut să mai aștepte puțin.

„Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. De un an am avut și nenorocirea asta de COVID. Ea dacă rămâne însărcinată, nu ar fi bine să se îmbolnăvească.

Și, cum amândoi suntem activi, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm. Sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare”, a povestit Răzvan Fodor în urmă cu câteva luni.

Până una alta, cei doi prezentatori se bucură de succesul profesional, amândoi fiind implicați în proiecte la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: