Sport

Răzvan Gavriloaia, drumul de la munca în construcții până în optimile Ligii Campionilor: ”Eram între drumuri. Nu știam ce să fac”

02.03.2020 | 11:13
Razvan Gavriloaia drumul de la munca in constructii pana in optimile Ligii Campionilor Eram intre drumuri Nu stiam ce sa fac
ADVERTISEMENT

Handbalistul echipei Dinamo București, Răzvan Gavriloaia, și-a povestit drumul de la munca în construcții pe când avea doar 18 ani și până în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Răzvan Gavriloaia, drumul de la munca în construcții până în optimile Ligii Campionilor: ”Am revenit acasă pentru că m-am lăsat păcălit”

”Eu consider că m-a ajutat faptul că am fost la liceul militar. M-a ajutat în viață, în handbal, în contactul cu toți oamenii din jurul meu. M-au ajutat cei 4 ani petrecuți acolo. Eu am lucrat în construcții când aveam 18 ani, eram necopt, eram între drumuri și nu știam ce să fac”, a spus handbalistul.

ADVERTISEMENT

”Am stat doi ani în străinătate, mi-a fost bine, iar acasă am revenit pentru că m-am lăsat păcălit de cineva care mi-a spus că vor fi foarte scumpe facultățile pe viitor în România”, a povestit Răzvan Gavriloaia drumul de la munca în construcții până în Liga Campionilor.

”M-am apucat de handbal pentru că eram pufos și voiam să slăbesc”

”Atunci am decis să vin să fac facultatea, am făcut-o la Suceava, iar decanul facultății mi-a propus să încerc să joc handbal, eu am îmbrățișat decizia lui pentru că eram pufos și voiam să slăbesc”, a declarat Gavriloaia la emisiunea Pro Sport Live.

ADVERTISEMENT

”Așa s-au legat lucrurile și am mers din ce în ce mai bine. Fac 37 de ani în vară și e greu să spui când o să renunți. Chiar vorbeam cu soția mea aseară. Sunt jucători de peste 35 de ani și la un nivel mai înalt. Eu tot de doi ani tot zic că mai încerc”, a menționat handbalistul.

”Am fost căutat de alte cluburi din România”

”Eu sunt bine din punct de vedere fizic și motivațional. Mai am un an de contract cu Dinamo și după acceea o să văd. Nu mai plec din țară, e prea târziu pentru mine să plec”, a anunțat Răzvan Gavriloaia.

ADVERTISEMENT

Handbalistul a precizat că a refuzat mai multe ofertte de la cluburi din România pentru a rămâne la Dinamo: ”Am fost căutat de alte cluburi din România. E mult spus că am fost ofertat, ci doar s-au interesat dacă sunt dispus să plec și am spus că nu”.

Dubla Dinamo – PSG e în pericol

Dinamo București a învins Sporting Lisabona, scor 26-24, și s-a calificat în premieră în optimile de finală ale Ligii Campionilor. În următoarea fază, ”dulăii” vor întâlni PSG, cea mai bogată echipă din handbalul masculin.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, oficialii lui Dinamo au fost informaţi de către EHF că dacă epidemia de coronavirus continuă să se extindă, meciurile din Liga Campionilor la handbal ar putea fi amânate sau chiar anulate.

ADVERTISEMENT