Sport

Răzvan Grădinaru, bulversat la declarații, după Rapid – Dinamo 3-1: „Poate nu rezistăm la depresiune”

Situația critică din clasament îi bulversează de tot pe fotbaliștii lui Dinamo. E și cazul lui Răzvan Grădinaru, care a oferit o declarație comică după eșecul cu Rapid.
13.03.2022 | 23:45
Razvan Gradinaru bulversat la declaratii dupa Rapid  Dinamo 31 Poate nu rezistam la depresiune
Razvan Toni Gradinaru in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, duminica 13 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Răzvan Grădinaru a oferit declarația serii, după Rapid – Dinamo 3-1. Mijlocașul roș-albilor a încercat să explice forma slabă a echipei lui Dușan Uhrin, dar s-a încurcat în cuvinte. „Poate unii dintre noi nu rezistăm la depresiune” a afirmat, hilar, Grădinaru.

Dinamo, învinsă de Rapid și de cuvintele lui Grădinaru: „Îmi vine să mă las de fotbal când mă uit că îmi e frică de Clinceni”

Dinamo așteaptă acum meciul cu Sepsi, din etapa a doua a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea confruntării din Ștefan cel Mare, de duminică, 20 martie, de la ora 16:00, roș-albii sunt pe locul 14, cu nouă puncte, tot atâtea cât îi despart și de salvarea directă.

ADVERTISEMENT

„Este un moment dificil, pentru că am pierdut trei puncte, mai ales într-un derby. Le cerem scuze fanilor. Știm că meciurile se duc, punctele contează din ce în ce mai mult, trebuie să ne depărtăm de Academica Clinceni, să nu avem emoții, să ne asigurăm barajul, fiindcă în momentul de față acesta este obiectivul. 

Și pe noi e presiune, sperăm ca jucătorii să reziste la presiune, fiindcă poate unii dintre noi nu rezistăm atât de bine la depresiune, unii jucători poate nu fac față. Sper să arătăm mult mai bine în meciurile viitoare și să aducem punctele, până la urmă să jucăm prost și să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Punctele se duc, retrogradarea e aproape, ne e frică. Clinceni e la două puncte, dacă a ajuns să ne fie frică și de Clinceni, nu știu ce să mai fac. Îmi vine să mă las de fotbal când mă uit că îmi e frică de Clinceni în momentul de față”, a declarat Răzvan Grădinaru, după Rapid – Dinamo 3-1.

Vlad Morar nu s-a lăsat mai prejos: „Nici nu eram atent, și așa am înscris”

Vlad Morar, cel care a înscris golul de onoare și care putea primi un penalty în startul reprizei secunde a derby-ului cu Rapid, a avut și el câteva declarații amuzante. Atacantul „câinilor” a explicat într-un mod savuros prima sa reușită în tricoul roș-albilor.

ADVERTISEMENT

„Am început foarte prost prima repriză. În partea a doua am avut mai multe ocazii de a marca, dar, din păcate, am început play-out-ul cu stângul. Greșelile individuale cred că și-au spus cuvântul, dar sper ca accidentații să revină de săptămâna viitoare și să fim mai puternici. Orice antrenor o să fie noi o să dăm totul.

Cred că începem foarte relaxați meciurile și asta ne costă. Sperăm să nu mai facem aceste greșeli. Nu ar trebui să fie nici presiune, însă va fi foarte greu să ajungem echipele din față, pentru că sunt foarte puternice. Sperăm să prindem barajul și să terminăm bine acest an. O să jucăm fiecare meci la victorie.

ADVERTISEMENT

(n.r. despre faza golului) Gabi (n.r. Torje) m-a strigat, că nici nu eram atent, și așa am înscris”, a afirmat Vlad Morar.

ADVERTISEMENT