Fotbal intern

Răzvan Grădinaru, după un nou eșec cu 0-3 al Chiajnei: „Au venit sute de antrenori aici”

14.09.2018 | 21:54
Răzvan Grădinaru, după un nou eșec cu 0-3 al Chiajnei: „Au venit sute de antrenori aici”
Răzvan Grădinaru a vorbit despre eșecul Chiajnei cu Sepsi, scor 0-3

Mijlocașul ofensiv Răzvan Grădinaru a fost cel mai bun om al Concordiei Chiajna în partida pierdută însă în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-3.

Covăsnenii au marcat toate cele trei goluri în ultimul sfert de oră, iar Grădinaru a vorbit despre faptul că echipa sa își pierde capul după ce primește un gol și susține că antrenorul Ionuț Badea nu este vinovat pentru înfrângerile suferite de ilfoveni: „Când primim gol nu știu ce se întâmplă cu noi, nu putem reveni. De fiecare dată când luăm gol parcă s-a terminat meciul. E o problemă gravă pentru noi. Nu știu ce se întâmplă cu noi. E clar că lucrurile nu arată bine. Vina este a noastră, a jucătorilor. Noi intrăm pe teren, mister ne dă indicații, dar noi nu le respectăm. Trebuie să schimbăm ceva. Au venit sute de antrenori la noi aici și noi nu ne revenim. Ne fac rău și discuțiile despre schimbarea antrenorului”, a zis Răzvan Grădinaru la un post de televiziune.

Răzvan Grădinaru dă vina pe restanțe și sintetic pentru noua înfrângere a Chiajnei

Alte probleme văzute de Grădinaru sunt restanțele financiare: “Este o problemă și faptul că nu primim bani. Pentru că și noi jucăm pentru familiile noastre, pentru bani. Întotdeauna s-au rezolvat problemele aici, dar acum, după seria asta negativă, e tot mai dificil. E greu să vezi în vesitar jucători care se plâng că au probleme cu banii.”

De asemenea, nici terenul sintetic nu este unul care să îl ajute pe Grădinaru: “Si terenul sintetic ne încurcă, să nu mai ascundem asta, noi venim cu puncte din deplasare. Acasă nu reușim. E greu, sperăm să se schimbe terenul. Am înțeles că sunt discuții pentru acest lucru, pentru că avem gambele și articulațiile praf”.

Concordia Chiajna a suferit contra lui Sepsi a treia înfrângere consecutivă cu 0-3. După 8 etape, Chiajna se află pe locul 13, cu 7 puncte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri