Carousel hot news

Se laudă cu jucătorul pe care l-a furat Stelei: “E noul Didi Prodan”

Razvan Horj e laudat de Gheorghe Hagi si comparat cu Daniel Prodan. Gheorghe Hagi a reuşit o achiziţie interesantă pe finalul perioadei de mercato din această vară. Managerul tehnic l-a adus la...
16.09.2017 | 13:24
Se laudă cu jucătorul pe care l-a furat Stelei:
ADVERTISEMENT

Razvan Horj e laudat de Gheorghe Hagi si comparat cu Daniel Prodan. Gheorghe Hagi a reuşit o achiziţie interesantă pe finalul perioadei de mercato din această vară. Managerul tehnic l-a adus la Viitorul Constanţa pe Răzvan Horj, fostul fundaş central al celor de la CFR Cluj. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani l-a încântat pe Hagi cu calităţile lui şi îl compară pe acesta cu regretatul fundaş al Generaţiei de Aur, Daniel Prodan.

“Am făcut o chestie inteligentă. Am luat şi bani, dar am luat şi un jucător tânăr, de perspectivă. Horj e printre puţinii fundaşi centrali de picior stâng. Acum, o să lucrăm cu el să înveţe bine şi jocul cu mingea. E un Didi Prodan, seamăna cu el. Este un jucător interesant şi sper că am făcut o achiziţie bună” , a spus Gheorghe Hagi la looktv.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Boli a fost cedat pentru Razvan Horj

Răzvan Horj a fost titular în sezonul trecut pentru CFR Cluj şi a intrat în atenţia lui Gigi Becali, care şi-a exprimat intenţia de a-l transfera la FCSB. Până la urmă, Becali l-a acontat de Ionuţ Larie, partenerul lui Horj din centrul apărării clujene, iar Horj a ajuns la Viitorul. În schimbul său, Hagi a primit 100.000 de euro şi a trebuit să-l cedeze pe Kevin Boli.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a jucat alături de Daniel Prodan pentru echipa naţională a României la două turnee finale, Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii din 1994 şi la Campionatul European din Anglia (1996). Prodan a bifat 54 de meciuri pentru reprezentativa tricoloră, reuşind să marcheze un gol. A decedat în noiembrie 2016, la vârsta de 44 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri