INCREDIBIL, dar ADEVĂRAT! FAMILISTUL Răzvan Lucescu, PRINS ÎN PAT cu o ziaristă!

Silviu Ghering   
în Nicio categorie
05/08/2014, 00:43
INCREDIBIL, dar ADEVĂRAT! FAMILISTUL Răzvan Lucescu, PRINS ÎN PAT cu o ziaristă! GALERIE FOTO

Civilizat, elegant, tenace, profesionist dedicat, familist convins. Aşa este perceput Răzvan Lucescu de majoritatea microbiştilor. Cu atît mai mult şochează ştirea că a fost prins în pat cu o ziaristă! La propriu!! Chiar de iubitul acesteia!!!

razvan_lucescu_nationala_76328500

Se întîmpla în 2002. Răzvan avea 33 de ani, era vicepreşedinte la Rapid, gata să intre din nou în poartă dacă era necesar. A acceptat să fie protagonistul rubricii lunare „În pat cu…” dintr-o revistă mondenă. La sediul unui mare producător de mobilă, locaţia aleasă pentru interviu, a îmbrăcat o pijama tip „sovietic”, în dungi de puşcăriaş şi cu pantalonii legaţi cu… sfoară. Aşa cerea „regia”.

3990-143517-2_0d18e83535

Ziarista care-i punea întrebările, la fel, în pijama. Fotograful le-a cerut atitudini, gesturi din ce în ce mai tandre, pentru „veridicitate”. Iar cei doi s-au conformat. Natural, chiar cu plăcere, susţin martorii…

3990-143507-razvanpat_0c67b9fe86

Numai că în momentul cel mai fierbinte a apărut… iubitul ziaristei! Un munte de om! Care n-a înţeles deloc latura mediatică a „adulterului”, a făcut vraişte patul şi numai intervenţia bodyguarzilor l-a împiedicat să-i aplice o corecţie fizică lui Răzvan! Care era siderat de întorsătura pe care o luase interviul, fără să ştie că totul fusese filmat pe acuns pentru emisiunea „Cacealmaua” de la un important post TV. Tensiune, sudoare, nervi. Totul s-a detensionat cînd au apărut realizatorii cu tortul oferit „păcălitului”, rîsete, glumiţe, pupături. Numai lui Răzvan tortul i-a cam stat… în gît.

3990-143511-pat

Închide ×