Fotbal international

Răzvan Lucescu a adus un jucător suspendat pentru dopaj. Legătura cu tatăl său

24.05.2018 | 11:00
Răzvan Lucescu a adus un jucător suspendat pentru dopaj. Legătura cu tatăl său
Răzvan Lucescu a adus la PAOK un jucător aflat în stare de suspendare pentru dopaj

Răzvan Lucescu a adus ca prim transfer pentru viitorul sezon un jucător aflat în stare de suspendare pentru dopaj! Cel care va semna cu PAOK Salonic este fostul internaţional croat Dario Srna. Ajuns la 36 de ani, Srna îşi va continua cariera în Grecia, sub bagheta unui alt Lucescu. Dario a lucrat 15 ani sub comanda lui Mircea Lucescu, iar acum trece sub aceea a lui Răzvan.

Srna va avea voie să se antreneze abia după data de 22 iunie, iar suspendarea îi va expira pe data de 22 august anul acesta, moment din care va putea reveni, oficial, în competiţii, pe gazon. Srna a fost suspendat de către FIFA pe data de 22 septembrie 2017, după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping.

Răzvan Lucescu a adus un jucător la sugestia tatălui său

Contractul croatului cu PAOK va fi, logic, la vârsta jucătorului, pe termen de un an, dar cu drept de prelungire pentru încă unul, dacă Srna va corespunde di n punct de vedere fizic. Este evident că Răzvan a luat această decizie şi după ce s-a consultat cu tatăl său, pentru care croatul era un jucător indispensabil.

Mircea Lucescu. Croatul a cucerit 23 de trofee cu Şahtar Doneţk. Acum vine să lucreze cu fiul lui Mircea Lucescu
Dario Srna alături de Mircea Lucescu. Croatul a cucerit 23 de trofee cu Şahtar Doneţk

Srna este recordmanul de jocuri susţinute pentru Şahtar Doneţk, cu 493 de meciuri jucate şi 45 de goluri marcate. Şi a umplut vitrina cu trofee câştigate alături de Mircea Lucescu în Ucraina, 23 la număr, alte trei fiind reuşite cu Hajduk Split, formaţia croată de unde a plecat în 2003 la Doneţk. Şi la echipa naţională Srna are 134 de meciuri în perioada 2002-2016, cu un total de 22 de goluri înscrise.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri