Sport

Răzvan Lucescu a comparat România cu Ungaria! Ce le lipseşte tricolorilor

Răzvan Lucescu a vorbit despre felul cum a jucat Ungaria la EURO 2020, făcând o comparație cu România.
24.06.2021 | 20:04
Razvan Lucescu a comparat Romania cu Ungaria Ce le lipseste tricolorilor
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui PAOK este de părere că fotbaliștii români sunt mai talentați, însă există o lipsă de mentalitate din partea acestora, ceea ce nu le-a lipsit maghiarilor, motiv pentru care au jucat de la egal la egal cu Portugalia, Franța și Germania.

Răzvan Lucescu a amintit și de prăbușirea echipelor de club din România, dând exemple negative toate scindările petrecute, precum Steaua-FCSB, dar și managementul defectuos.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a comparat România cu Ungaria

Răzvan Lucescu a făcut o comparație între România și Ungaria, spunând ce le lipsește „tricolorilor”: Noi avem jucători mai talentați ca Ungaria, dar nu avem mentalitatea lor. Eu cred că hiba noastră e campionatul intern.

Fiecare echipă mare își construiește echipa după valoarea campionatului intern, acum nu mai înseamnă nimic campionatul intern. Nu îmi place jocul Ungariei, nu îmi plac echipele care se închid, dar apreciez enorm ce au făcut și spiritul lor de luptă”.

ADVERTISEMENT

„Noi avem talent, dar nu avem acea dăruire, nu simțim să ne luăm la trântă cu cei mai buni, cam aici ar fi diferența”, a mai spus Răzvan Lucescu, la TV DigiSport.

„Vreau ca FCSB să fie Steaua!”

Răzvan Lucescu a continuat și a vorbit despre prăbușirea fotbalului românesc la nivel de echipe de cluburi, care a atras și o scădere a valorii echipei naționale:

ADVERTISEMENT

„FCSB nu mai e același nume de speriat. Bogdan Stelea ne povestea ce înseamnă Steaua, ne povestea că numai când intra în vestiarul Stelei, simțea că va fi câștigător, era o emulație a vestiarului care se simțea.

E o greșeală că sunt două echipe în Craiova. Forța ar fi fost mult mai mare dacă ar fi fost o singură echipă și lumea se concentra doar pe o echipă.

ADVERTISEMENT

Un lucru excepțional e ce se întâmplă acum la Farul, lumea va privi altfel echipa. Chiar dacă Gică Hagi a făcut lucruri extraordinare, Viitorul nu spunea multe pentru fani, dar acum fanii vor veni într-un număr mult mai mare la echipă”.

„Vreau FCSB să fie Steaua, sună altfel un Steaua-Dinamo, un Steaua-Rapid, oamenii ar fi înnebuniți să vină la astfel de meciuri. Suntem singura țară din Europa care are mai multe echipe pentru una singură.

Despre ce vorbim, suntem singura țară care a avut două echipe în Champions League și care s-au desființat. Management, management, management, acolo a fost problema”, a mai spus antrenorul lui PAOK.

ADVERTISEMENT