Sport

Răzvan Lucescu a făcut radiografia fotbalului românesc: „Chiricheș nu e un lider! Valoarea jucătorilor e scăzută”

Răzvan Lucescu a făcut radiografia fotbalului românesc, vorbind despre jucătorii naționalei, pe care îi consideră că nu au o mentalitate de învingători.
08.06.2022 | 20:50
Razvan Lucescu a facut radiografia fotbalului romanesc Chiriches nu e un lider Valoarea jucatorilor e scazuta
Răzvan Lucescu a făcut radiografia fotbalului românesc. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui PAOK este de părere că Vlad Chiricheș este un fotbalist bun, însă nu un lider de care naționala are nevoie de mulți ani.

Răzvan Lucescu a făcut radiografia fotbalului românesc

Răzvan Lucescu a făcut radiografia fotbalului românesc, iar antrenorul lui PAOK a evidențiat lipsurile fotbaliștilor români: Valoarea e foarte scăzută a jucătorilor și mă refer în mod special la mentalitate, noi cedăm, noi abandonăm, când simțim ceva dificil, atunci punem capul în pământ și nu mai facem”.

ADVERTISEMENT

„Chiricheș e un jucător foarte bun, cariera lui arată că a fost la Tottenham, a fost la Napoli, e titular la Sassuolo. Din punctul meu de vedere e un jucător bun, dar nu e un lider.

Răzvan Marin e un jucător bun, are o educație bună, dar e el cu el și cam atât. Și aici mă cam opresc, nu știu pe cine să mai numesc. Avem jucători pe la Galatasaray, dar nu prea joacă și ar mai fi și alții, dar prea puțin”, a mai spus Răzvan Lucescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Campionatul nostru nu e unul de calitate!”

Răzvan Lucescu a continuat și a vorbit despre Casa Pariurilor Liga 1, explicând că în ochii profesioniștilor, întregerea internă nu este văzută ca o competiție de calitate:

„Poate greșesc eu, dar nu avem jucători la echipe de top. E Tătărușanu, care e rezervă la AC Milan, dar și-așa s-a retras de la națională.

ADVERTISEMENT

Ne uităm la campionatul nostru, din prisma omului profesionist, nu e un campionat de calitate. În cupele europene ne-am tot dus în jos. Nici CFR nu s-a mai descurcat bine”.

„Eu și pe FCSB o consider o echipă bună, chiar dacă nu a câștigat campionatul, dar a fost mereu acolo și a venit cu jucători tineri.

ADVERTISEMENT

E și povestea patronului care a spus că bagă bani și se distrează, e decizia lui și asta face”, a mai spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT