Fotbal international

Răzvan Lucescu a pierdut oficial titlul în Grecia! Ce va face PAOK

23.04.2018 | 18:25
Razvan Lucescu a pierdut oficial titlul in Grecia Ce va face PAOK

Comisia de Disciplină a Federației de Fotbal din Grecia a respins, luni, apelul echipei PAOK Salonic, antrenate de Răzvan Lucescu, astfel că AEK Atena este oficial noua campioană.

PAOK Salonic a pierdut la masa verde meciul cu AEK Atena, întrerupt după ce patronul echipei a intrat cu pistolul pe teren. Conform sport.ro, Comisia de Disciplină a federației elene a decis să respingă apelul formulat de PAOK, astfel că echipa lui Lucescu jr. rămâne cu înfrângerea și nu o mai poate ajunge pe AEK.

Răzvan Lucescu are șansa să câștige Cupa Greciei

AEK Atena era în urmă cu patru ani în liga a treia, iar acum s-a încoronat campioană a Greciei, sărbatorind titlul cu numărul 12. Cu două etape înaintea finalului de sezon, PAOK Salonic mai are de jucat cu Panathinaikos Atena și Platanias, pentru apărarea locului 2, care duce în preliminariile Champions League.

PAOK Salonic și AEK Atena se vor întâlni în finala Cupei Greciei, la 12 mai.

Conform site-ului gazzetta.gr, juriştii formaţiei antrenate de Lucescu pregătesc deja dosarul pentru TAS, sperând că acolo vor avea câştig de cauză. Totuşi, imaginile cu ”patronul pistolar” Ivan Savvidis au făcut înconjurul lumii, astfel că e greu de crezut că Tribunalul de Arbitraj Sportiv va întoarce decizia forurilor elene.

Răzvan Lucescu a făcut o serie de declarații dure la adresa celor de la AEK Atena, după ce formația din capitala Greciei a sărbătorit titlul de campioană. ”Ce sărbătoresc, că au furat ceva? Cum e posibil să sărbătoreşti că ai furat ceva Avem 64 de puncte şi un meci mai puţin, cel cu Olympiacos. Ei ştiu deja decizia comisiei? Ne-au furat, pe teren am fost echipa cu cele mai multe puncte”.

Acesta ar putea fi ultimul sezon pentru Răzvan Lucescu în Grecia. Conform presei din Ucraina, Lucescu jr. a fost propus de tatăl său la Șahtar Donețk, iar patronul Rinat Ahmetov și-a dat acordul pentru începerea negocierilor.