Fotbal intern

Răzvan Lucescu a prefaţat derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Titlul nu este jucat încă!” Exclusiv

14.06.2020 | 10:21
Razvan Lucescu a prefatat derbyul CFR Cluj  FCSB Titlul nu este jucat inca Exclusiv
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre lupta la titlu în România și crede că CFR Cluj pornește ca favorită, dar nu e de părere că aceștia sunt deja campioni, FCSB și Universitatea Craiova păstrând șanse reale la câștigarea Ligii 1.

Printre alte subiecte discutate, Răzvan Lucescu a abordat și tema rasismului din SUA, într-un interviu eveniment pentru FANATIK, atrăgând atenția asupra derapajelor rasiste care au loc pe stadioanele de fotbal.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu, despre lupta la titlu din România

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, consideră că atât FCSB, cât și Universitatea Craiova păstrează șanse reale la titlu, chiar dacă CFR Cluj are un avans de patru puncte.

„Nu cred că titlul în România este încă jucat. Mai sunt 8 etape și doar 4 puncte avans pentru CFR. Într-adevăr, Clujul este favorit pentru că are experiență, disciplină, un anumit mod de organizare, un antrenor foarte bun, pe Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Până nu ești campion matematic, se mai pot întâmpla multe”, a spus tehnicianul român pentru FANATIK.

Sfaturile lui Răzvan Lucescu pentru Daniel Pancu

Răzvan Lucescu a vorbit pentru FANATIK și despre situația de la Rapid, inclusiv despre Daniel Pancu, fostul antrenor al giuleștenilor, căruia îi aduce aminte că și demisiile fac parte din viața antrenorilor:

ADVERTISEMENT

Rapidul pentru mine înseamnă partea de viață în care m-am maturizat, în care am devenit cineva, desprins de tatăl meu. Cu cea mai mare plăcere aș ajuta în astfel de situații

Avem nevoie de aceste echipe: Rapid, Dinamo, Steaua – pentru că nici ea nu este ok, Petrolul, Timișoara, Brașovul, Piteștiul, Constanța, Oradea, Bacău, Aradul, orașe care au reprezentat ceva în fotbalul nostru.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de ele, chiar dacă nu au loc toate în prima ligă. Nu mai e ca înainte când aveai emoții și spuneai că intri în săptămâna Steaua – Dinamo. Acum spui derby-ul FCSB – Dinamo și deja nu mai e la fel. Nici când pronunți nu mai e la fel…”.

„Pancone când s-a apucat de antrenorat știa foarte bine că viața unui antrenor e foarte complicată. În permanență te gândești ce faci mâine și poimâine.

Îmi pare rău pentru el, dar are toată viața în față… E important acum să-și dea seama ce vrea să facă în viață, ce-i place… Are și posibilitatea să vadă cum e ca și conducător, pentru că înțeleg că se pune această problemă pentru el să fie președinte.

Nu există în lume antrenor care să nu fi fost demis. Poate doar Guardiola. De aceea Pancu nu trebuie să ia ceea ce i s-a întâmplat ca pe o tragedie. Asta e viața noastră, a antrenorilor”, a mai spus Răzvan Lucescu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,12 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT