Fotbal international

Răzvan Lucescu, eventul cu PAOK în Grecia! După campionat a câştigat şi Cupa. Românul, așteptat ca un rege în Salonic. VIDEO

12.05.2019 | 08:39
Razvan Lucescu eventul cu PAOK in Grecia Dupa campionat a castigat si Cupa Romanul asteptat ca un rege in Salonic VIDEO

Răzvan Lucescu a intrat definitiv în istoria lui PAOK Salonic, după ce a reuşit eventul în Grecia! După parcursul fără eşec în campionat, pe care l-a câştigat de o manieră categorică acum a reuşit să cucerească şi Cupa, victorie cu 1-0 în finală cu AEK Atena, practic în aceest fel repetându-se în totalitate scenariul din finala de anul trecut: aceiaşi actori, acelaşi rezultat.


UPDATE. Răzvan Lucescu a câștigat Cupa Greciei cu PAOK, toate acestea după ce echipa sa a câștigat meciul cu AEK Atena, scor 1-0, iar antrenorul român și elevii săi au fost așteptați de suporteri în Salonic. Aceștia au aprins torțe și au cântat ore în șir pentru formația lui Răzvan Lucescu.


Răzvan Lucescu a reuşit eventul cu PAOK. După campionat a câştigat şi Cupa Greciei

În doi ani, de când a preluat pe PAOK, Răzvan Lucescu a obţinut trei trofee şi ar fi fost patru dacă nu era acel episod tot de la un meci cu AEK, în campionat, la Salonic, când după un gol al victoriei înscris în minutul 90 şi nevalidat de arbitru patronul lui PAOK, miliardarul Ivan Savvidis, a pătruns pe teren având o armă asupra sa. PAOK a fost depunctată serios şi AEK a furat un titlu muncit de oamenii lui Lucescu.

Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK Salonic
Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK Salonic

Dar anul acesta nu s-a mai putut face nimic şi alb-negrii din Salonic au arătat prin acest event că au fost cei mai buni la toate capitolele. Unicul gol al unei finale jucate pe stadionul Olimpic din Atena doar în prezenţa a aproximativ 100o de oameni, toţi pe bază de invitaţii, suporterilor fiindu-le interzis accesul, a fost marcat în prelungirile primei reprize de Akpom, cu o execuţie foarte spectaculoasă, pe spate, cei de la AEK cerând ofsaid.

Răzvan Lucescu a câştigat Cupa graţie golului lui Akpom
Răzvan Lucescu a câştigat Cupa graţie golului lui Akpom

Ce a spus Răzvan Lucescu după meci

După meci, foarte bucuros, Răzvan Lucescu a declarat presei: “Sunt foarte fericit, a fost un joc greu, cu destulă presiune, pentru că voiam acest trofeu şi pentru că jucam împotriva unei echipe bune, care acum un an era campioană, dar noi ne-am dorit foarte mult să învingem pentru a intra în istoria lui PAOK drept prima generaţie care reuşeşte eventul”

Akpom şi Pelkas după gol

Deşi pe stadion s-au aflat numai persoane respectabile pentru ambele cluburi, toţi pe bază de invitaţii, tot a fost nevoie ca forţele de ordine să intervină la timp şi să-i blocheze pe cei veniţi din partea lui PAOK, care doreau să forţeze şi să ajungă în sectorul rezervat pentru AEK Atena. De victorie s-a bucurat şi căpitanul de drept al lui PAOK, aflat însă acasă, în Portugalia, ca urmare a unei acccidentări şi care a postat faza golului lui Akpom.