Răzvan Lucescu a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut cu patronul lui Paok: „El punea foarte mare presiune chiar și după niște rezultate de egalitate!”

Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
11/11/2019, 13:26
Răzvan Lucescu a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut cu patronul lui Paok: „El punea foarte mare presiune chiar și după niște rezultate de egalitate!”
Răzvan Lucescu. Sursă foto: gsp.ro

Răzvan Lucescu a vorbit despre cum se simte la Al Hilal, dar a discutat și despre problemele pe care le-a avur la Paok cu patronul echipei. Tehnicianul român a dezvăluit că Ivan Savvidis punea o presiune foarte mare pe echipă chiar și în urma unor remize, iar el decidea să facă ședințe care țineau până la ora 2 dimineața.

Răzvan Lucescu, despre patronul lui Paok: „Punea foarte mare presiune chiar și după egaluri!”

Răzvan Lucescu a povestit mai multe întâmplări din vremea în care o pregătea pe Paok și a dezvăluit câteva momente petrecute cu patronul echipei: „La POAK au fost lucruri mai aprinse, situații speciale, dar am un respect deosebit pentru Savvidis. El punea foarte mare presiune chiar și după niște rezultate de egalitate. Ne chema la ședințe și ne ținea până la ora 2 dimineața, atacându-ne”.

„La echipă nu îmi cerea niciodată să bag vreun jucător. Îmi spunea că nu îi place de ăla, de ăla, dar atât”, a precizat Răzvan Lucescu, care a dus-o pe Al Hilal în finala Cupei Campionilor Asiei.

„La Al Hilal am libertate totală!”

Răzvan Lucescu a făcut o comparație cu perioada în care a fost la Paok, iar la Al Hilal simte că are mai multă libertate în a lua decizii: „Aici, la Al Hilal, am libertate totală. Nimeni nu a venit să îmi ceară ceva, să vorbească despre jucători. Președintele e prezent mereu la antrenamente, stă, se uită și după fiecare ședință stăm de vorbă. Glumim, povestim, discutăm despre partea tehnică, fără nicio implicare”.

În prima manșă a finalei Cupei Campionilor Asiei, Al Hilal a câștigat meciul cu Urawa, 1-0, pe teren propriu. Unicul gol al partidei a fost înscris de Andre Carillo în minutul 60, iar trupa lui Răzvan Lucescu este la 90 minute distanță de o performanță foarte mare.

  • 50 de ani a împlinit Răzvan Lucescu pe 17 februarie
Închide ×