PAOK, distrusă la comisii! Prima decizie a clubului după depunctare

Marian Popovici   
în Stiri sportive
05/03/2018, 17:01
PAOK, distrusă la comisii! Prima decizie a clubului după depunctare

UPDATE, ora 20:14. Novasports.gr susţine că preşedintele lui PAOK, Ivan Savvidis, a pregătit apărarea clubului, după sancţiunile primite pentru incidentele din derby-ul cu Olympiakos. Oficialul avea programată o plecare în afara Greciei, dar şi-a schimbat programul, sperând că va reuşi să schimbe deciziile.

PAOK poate depune apel la sancţiunea de a pierde cu 0-3 meciul şi -3 puncte în clasament bazându-se pe precedentul unui meci disputat în 2015, între Panathinaikos şi Olympiakos.  Atunci au fost incidente mult mai grave, cu bătăi între staff-urile celor două echipe şi decizia comisiilor a fost doar pierderea meciului cu 0-3. 


Comisiile au tăiat în carne vie şi a dictat înfrângere cu 0-3 pentru PAOK şi o depunctare cu -3 a echipei lui Răzvan Lucescu. În plus, clubul din Salonic a primit şi o amendă de 30.000 de euro şi două meciuri disputate fără spectatori pe teren propriu. 

Decizia a stârnit un val de nemulţumire în Salonic, acolo unde Oscar Garcia, antrenorul lui Olympiakos, este inamicul public numărul 1. Acesta a cerut să fie spitalizat şi a purtat un guler cervical deşi a fost lovit cu o rolă de hârtie şi nu s-a putut vedea nicio urmă de rană. 

Răzvan Lucescu a pierdut titlul? 

Cu 6 meciuri rămase de disputat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 49 de puncte, cu 5 mai puţin decât AEK Atena şi 1 mai puţin decât Olympiakos. Duminică, PAOK joacă derby-ul cu AEK, însă nu va avea aportul fanilor. PAOK poate face apel la această decizie. 

Închide ×