Fotbal international

Răzvan Lucescu, al patrulea antrenor fără înfrângere în acest sezon! Allegri e OUT după ultima etapă din Serie A

18.03.2019 | 19:37
Razvan Lucescu al patrulea antrenor fara infrangere in acest sezon Allegri e OUT dupa ultima etapa din Serie A
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este doar al patrulea antrenor fără înfrângere în acest sezon în competiția internă! Fostul selecţioner o conduce autoritar pe PAOK în cursa pentru titlu în Grecia şi echipa lui nu a ieşit învinsă niciodată de pe teren. Nu e singura din Europa. Trupa din Salonic se apropie de primul titlu după o pauză de 34 de ani. După 25 de jocuri în Superligă, PAOK a bifat nu mai puțin de 22 de victorii și 3 rezultate de egalitate.

Răzvan Lucescu, al patrulea antrenor fără înfrângere în acest sezon!

Sunt și alte formații în Europa care traversează o perioadă bună. Steaua Roșie Belgrad este la un pas să încheie sezonul regulat pe prima poziție pentru al doilea an la rând. Mai sunt trei etape de disputat, dar echipa lui Vladan Milojevic are deja un ecart de 7 puncte față de principala urmăritoare, Radnicki Nis. Fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni a evoluat anul acesta și în grupele UEFA Champions League. PSG, Liverpool și Napoli au fost adversarele sârbilor care au ieșit cu capul sus. În întrecerea internă, echipa are 24 de victorii și 3 remize din 27 de jocuri.

ADVERTISEMENT

Și Slovan Bratislava poate să câștige campionatul în Slovacia după o secetă de patru ani de zile. Astfel, după un sezon regulat aproape perfect, elevii lui Martin Sevela au un avans de 14 puncte în fața celor de la Zilina și 16 lungimi în plus față de DAC. Și Slovan are un parcurs care rivalizează cu cel al grecilor de la PAOK. Slovacii au reușit să câștige 19 partide și au încheiat de 4 ori la egalitate.

Răzvan Lucescu, al patrulea antrenor fără înfrângere în acest sezon! Razvan Lucescu
Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia cu PAOK Salonic

Juventus, înfrângere cu Genoa

Fosta echipă a lui Jordi Cruyff, Maccabi Tel Aviv este și ea pe val. Israelienii se pregătesc de play off în condițiile în care au ecart uriaș față de adversare. Maccabi Haifa este la 15 puncte în spatele trupei condusă acum de Vladimir Ivic, în timp ce Maccabi Netanya are 16 lungimi de recuperat. Mai mult de atât, în 27 de jocuri, echipa din Tel Aviv a bifat 21 de victorii și 6 rezultate de egalitate, fiind de departe marea favorită pentru câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Juventus se afla și ea în grupul formațiilor fără înfrângere, dar trupa lui Allegri a deraiat în deplasarea de la Genoa. Formația românului Andrei Ionuț Radu a reușit una din marile surprize ale rundei și s-a impus cu 2-0.

  • 4 formații au rămas fără înfrângere în competiția internă, în Europa