Răzvan Lucescu, amendat cu 28.000 de euro pentru că a spus adevărul în FANATIK

Iuliana Spirache   
in Fotbal international
11/10/2018, 16:48
Răzvan Lucescu, amendat cu 28.000 de euro pentru că a spus adevărul în FANATIK GALERIE FOTO
Răzvan Lucescu le dă indicaţii elevilor săi într-un meci jucat de PAOK. Antrenorul român, amendat după declaraţiile făcute în FANATIK

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Răzvan Lucescu a fost amendat cu 28.000 de euro de Comisia de Disciplină pentru că a spus adevărul în FANATIK.RO. Antrenorul lui PAOK Salonic a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO în care a vorbit despre evenimentele neplăcute care au avut loc în sezonul 2017 – 2018 din Grecia – vezi aici mai multe detalii.

Răzvan Lucescu a fost penalizat cu 28.000 de euro pentru că a declarat că “Ceea ce s-a întâmplat în Grecia s-a mai văzut doar în Germania lui Hitler”, dar antrenorul lui PAOK Salonic a scăpat uşor. Clubul deţinut de Ivan Savvidis va plăti amenda primită de fostul selecţioner al României. Mai mult, Răzvan Lucescu nu a primit niciun meci de suspendare.

Răzvan Lucescu, amendat cu 28.000 de euro pentru că a spus adevărul în FANATIK

Imediat după declaraţia făcută de Răzvan Lucescu pentru FANATIK.RO, federaţia l-a chemat la Atena pentru a dat explicaţii în faţa Comisiei de Disciplină. Antrenorul român risca maximum 40.000 de euro amendă, dar tehnicianul lui PAOK a fost penalizat cu 28.000 de euro şi poate sta pe banca grecilor.

“Comisiile au făcut o fraudă imensă. Eu cred că în istoria sportului, în istoria fotbalului, s-a mai întâmplat aşa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste. Nu îmi mai aduc aminte de astfel de situaţii. Două meciuri să le pierzi la masa verde unul după altul fără să faci ceva”, a spus Răzvan Lucescu pe 25 septembrie pentru FANATIK.RO.

Răzvan Lucescu le dă indicaţii jucătorilor săi în timpul unui antrenament susţinut la baza lui PAOK
Răzvan Lucescu în timpul unui antrenament susţinut la PAOK

Iată rezultatele lui PAOK din sezonul 2018 – 2019:

În sezonul 2018 – 2019, PAOK Salonic se află pe prima poziţie în clasament cu 16 puncte, la egalitate cu Atromitos. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este neînvinsă în noua ediţie şi a bifat 6 victorii din 6.

  • PAOK Salonic – Asteras Tripolis 1-0
  • Panionios – PAOK Salonic 0-1
  • Heraklion – PAOK Salonic 1-3
  • PAOK Salonic – AEK 2-0
  • Olympiakos – PAOK Salonic 0-1
  • PAOK Salonic – Apollon Smirnis 2-0

16 puncte are PAOK Salonic în sezonul 2018 – 2019 în campionatul din Grecia

Închide ×