Fotbal international

Răzvan Lucescu, aproape de lovitura carierei! Are o înțelegere cu un gigant din Turcia

28.02.2021 | 17:17
Razvan Lucescu aproape de lovitura carierei Are o intelegere cu un gigant din Turcia
ADVERTISEMENT

Antrenorul Răzvan Lucescu, care de curând a fost demis de la Al Hilal, este foarte aproape de lovitura carierei, el ajungând la o înțelegere pentru preluarea formației Fenerbahce Istanbul.

În urmă cu două săptămâni, campioana Arabiei Saudite a decis rezilierea contractului cu tehnicianul român, în ciuda faptului că echipa era în continuare cu șanse la câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

Lucescu jr. a vorbit despre condițiile pe care le-a întâlnit în Golf și a dezvăluit că presiunea la care a fost supus este comparabilă cu cea îndurată de Pep Guardiola.

Lovitura carierei pentru Răzvan Lucescu, dorit de Fenerbahce

Deși nici nu a apucat să digere demiterea de la Al Hilal, Răzvan Lucescu se pregătește de o nouă aventură, de această dată în Europa, și se poate spune că ar fi lovitura carierei pentru el.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia scrie că românul este principalul favorit să preia funcția de antrenor principal al gingantului Fenerbahce Istanbul, care a pierdut două din ultimele trei meciuri de campionat și a ajuns la șase puncte în urma rivalei Galatasaray.

Jurnaliștii turci scriu că Erol Bulut își joacă postul la meciul din deplasare cu Trabzonspor, care este programat duminică de la ora 18:00. ”Dacă Fenerbahce pierde meciul Trabzonspor, se va despărți de Erol Bulut. Conducătorii clubului au deja o înțelegere cu antrenorul român Razvan Lucescu”, notează aceștia.

ADVERTISEMENT

Lot fabulos pentru Fenerbahce

În cazul în care va ajunge pe Şukru Saracoglu Stadium, Răzvan Lucescu va avea șansa să-l aibă sub comanda sa pe campionul mondial Mesut Ozil, ajuns în această iarnă la Fener după ce s-a despărțit de Arsenal Londra.

La marea formație a Turciei, tehnicianul român va mai lucra cu câțiva jucători extrem de valoroși, precum ecuadorianul Enner Valencia, senegalezi Papiss Demba Cisse și Mame Baba Thiam, tanzanianul Mbwana Samatta, argentinienii Jose Ernesto Sosa și Diego Perotti, brazilianul Luiz Gustavo sau turcii Caner Erkin, Serdar Aziz, Gokhan Gonul, Irfan Kahveci, Ozan Tufan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Răzvan Lucescu va avea posibilitatea să se reîntâlnească la Fenerbahce cu mijlocașul elen Dmitris Pelkas, pe care l-a avut sub comandă în cei doi ani petrecuți pe banca tehnică a formației PAOK Salonic.

ADVERTISEMENT