Fotbal international

Răzvan Lucescu, băgat în ședință de patroni la PAOK Salonic. Grecii se pregătesc de Champions League

30.04.2019 | 13:30
Razvan Lucescu bagat in sedinta de patroni la PAOK Salonic Grecii se pregatesc de Champions League

Răzvan Lucescu a reușit o performanță excelentă în mandatul la PAOK Salonic. Antrenorul român a obținut titlul în al doilea sezon disputat pe banca tehnică a grecilor. Lucescu a preferat însă să fie destul de rezervat cu privire la viitorul său. Antrenorul român a anunțat că el mai are contract un an cu echipa din Salonic și așteaptă ședința de la finalul sezonului, unde se va disputa despre obiectivele din stagiunea următoare.

Răzvan Lucescu, ședință cu conducerea lui PAOK Salonic după câștigarea titlului

“Mai departe există o vacanţă. În acest imediat început de vacanţă va fi o şedintă, va trebui să analizăm care sunt paşii următori. E obiectivul pentru calificarea în Champions League. Dacă mă întrebi la momnetul acesta, am contract încă un an şi sunt al lui PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

De altfel, PAOK Salonic a început deja să caute noi jucători pe piața transferurilor. Mai întâi, PAOK pare să se fi înțeles cu Fernando Varela pentru prelungirea înțelegerii. Apoi, trupa din Salonic l-a semnat pe portarul Zivko Zivkovic, un goalkeeper cu care Răzvan a mai lucrat la AO Xanthi. De asemenea, presa din Grecia anunță și faptul că PAOK ar fi interesată de Cafu, jucător împrumutat de Metz la Legia Varșovia.

Ivan Savvidis, enigmaticul patron al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu, la primul titlu din carieră: PAOK, primul titlu după 34 de ani

PAOK a câştigat titlul în Grecia pentru prima dată după 34 de ani. Echipa din Salonic a câștigat pentru a treia oară campionatul, după trofeele obţinute în 1976 şi în 1985. Totodată, Răzvan Lucescu a obținut astfel primul titlu din cariera de antrenor. El mai avea în palmares doar un titlu ca jucător, obținut în 2003, când era în poarta Rapidului.

De asemenea, tehnicianul român are în palmaresul de antrenor două Cupe ale României, în 2006 și 2007 și o cupă a Greciei, alături de PAOK, în stagiunea precedentă. De altfel, Răzvan Lucescu are șansa unui event la PAOK Salonic. Asta dacă va câștiga finala Cupei Greciei, în compania lui AEK Atena.