Fotbal international

Răzvan Lucescu, blocat în casă în Arabia Saudită din cauza pandemiei de coronavirus. “Încerc să îmi imaginez că sunt în vacanță!”

03.04.2020 | 10:11
Razvan Lucescu blocat in casa in Arabia Saudita din cauza pandemiei de coronavirus Incerc sa imi imaginez ca sunt in vacanta
ADVERTISEMENT

Și în Arabia Saudită coronavirusul și-a făcut loc, chiar dacă nu la virulența din Europa, însă suficient ca și aici să apară ordinul de blocare în case și de întrerupere a oricărei activități sportive.

Răzvan Lucescu, blocat în casă în Arabia Saudită

La Riyad, în capitala statului saudit se află antrenorul român Răzvan Lucescu. Acesta pregătește pe Al Hilal, unul dintre cele mai cunoscute și mai galonate cluburi din fotbalul saudit, la care au mai activat cu rezultate notabile și alți tehnicieni români: Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu și Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a reușit o mare performanță încă din primul sezon cu Al Hilal, să câștige Liga Campionilor Asiei după finala cu japonezii de la Urawa Red Diamonds.

A luat Liga Campionilor Asiei și acum e în drum spre titlu

Iar acum se îndrepta spre cel de-al doilea trofeu, titlul de casmpioană națională, după ce are un avans de șase puncte peste Al Nasr în etapa a 22-a, cu opt etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a vorbit la Digi Sport despre felul în care își petrece timpul, declarându-se chiar mulțumit, într-un fel, de această pauză forțată, pe care o ia ca pe o vacanță.

Trei preparatori fizici au fixat programe de lucru jucătorilor

“Aveam nevoie de o vacanță și înainte de întreruperea campionatului. Să nu am treabă cu fotbalul, să dau totul deoparte pentru că a fost un an foarte complicat. Încerc să îmi imaginez și acum că suntem în vacanță, avem toate condițiile. Singura problema e ca nu putem să ieșim din casă.

ADVERTISEMENT

Avem trei preparatori fizici, au facut un plan pe care îl actualizează la fiecare sfârșit de săptămână, încercăm să ținem legătura cu jucătorii prin telefon.

E printre cei mai buni antrenori din lume la acest moment

Am trei jucători care nu au familiile aici, suferă pentru asta, sunt ingrijorați pentru ce se întâmplă la ei acasă, este o situație specială, dar încercăm să o rezolvăm”

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescueste unul dintre cei mai de succes antrenori români la acest moment, el venind la Al Hilal după ce a câștigat în Grecia titlul și Cupa cu PAOK Salonic. A fost inclus de site-ul clubwordranking.com printre cei mai buni antrenori din lume la această oră.

ADVERTISEMENT