Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răzvan Lucescu cere toleranță zero după incidentele de la Sepsi – FCU Craiova: „Trebuie luate măsuri drastice!” Video exclusiv

Răzvan Lucescu a avut o poziție clară după scandalul de rasism și xenofobie de la Sepsi - FC U Craiova 1948. Tehnicianul român nu vrea ca aceste incidente să fie tolerate.
01.02.2023 | 00:07
Razvan Lucescu cere toleranta zero dupa incidentele de la Sepsi  FCU Craiova Trebuie luate masuri drastice Video exclusiv
Răzvan Lucescu cere măsuri drastice după incidentele de la Sepsi - FC U Craiova 1948. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

În minutul 26, partida de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 a fost oprită de „centralul” Andrei Chivulete, din cauza scandărilor rasiste și xenofobe ale ultrașilor olteni. Răzvan Lucescu îl laudă pe arbitru pentru decizia istorică pe care a luat-o și vrea măsuri drastice împotriva vinovaților.

Răzvan Lucescu nu tolerează incidentele de rasism și xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Vom reuși vreodată să ne educăm?”

Scandalul rasismului și xenofobiei dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 a fost tranșat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce Laszlo Dioszegi a dezvăluit că are la îndemână un act, care atestă că echipa olteană și-a asumat venirea ultrașilor din Bănie la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a vorbit despre scandalul momentului în fotbalul românesc la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Antrenorul lui PAOK a lăudat decizia lui Andrei Chivulete de a opri partida. A fost pentru prima oară în sportul românesc când un meci de fotbal s-a sfârșit astfel.

„Regulamentul spune asta, că meciul trebuie întrerupt în astfel de situații. (n.r. arbitrul) Apreciez că a avut curajul să oprească meciul.

ADVERTISEMENT

Foarte bine a făcut, arbitrul a procedat corect. Întrebarea este ‘vom reuși vreodată să ne educăm?’ Noi și lumea fotbalului pentru că nu se întâmplă numai la noi. Se întâmplă și în Franța, se întâmplă și în Italia”, a declarat Răzvan Lucescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Răzvan Lucescu cere măsuri drastice după scandalul de rasism și xenofobie de la Sf. Gheorghe

Răzvan Lucescu, antrenor care traversează o perioadă excelentă pe banca lui PAOK, în Grecia, cere măsuri drastice pentru cei care au provocat astfel de incidente.

ADVERTISEMENT

„Este un pas spre normalitate și arbitrul trebuie apreciat. (n.r. ai fost victima rasismului mult timp) Eh… Am fost, nu mai contează, sunt obișnuit cu astea. Am capacitatea să trec peste frustrări.

Trebuie susținută această decizie de măsuri drastice împotriva celor care au provocat. Trebuie luate măsuri drastice!”, a mai spus fiul lui Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

PAOK se află pe locul trei în Grecia, la egalitate cu Olympiakos pe locul patru și la cinci puncte distanță de liderul AEK Atena. Echipa antrenorului român are o serie de 14 meciuri consecutive fără înfrângere.

Laszlo Dioszegi, prima reacție după ce Adrian Mititelu a făcut un pas în spate în scandalul de rasism și xenofobie

Adrian Mititelu și-a schimbat radical poziția în scandalul de rasism și xenofobie provocat de ultrașii echipei pe care o finanțează. Patronul oltenilor a precizat că a luat la cunoștință de actul de care dispune Dioszegi, fiind trădat de Cătălin Rizan, ofițerul de securitate al celor de la FC U Craiova 1948, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Mă bucur foarte mult că lucrurile s-au clarificat și că a înțeles și Mititelu că n-am avut nicio intenție rea, în niciun caz să premedităm incidentele care au fost la acea partidă. Nu putem noi să scandăm împotriva noastră. Nu putem noi să ne cerem nouă să ieșim din țară. Vă dați seama ce prostie!. 

„Dacă domnul Mititelu a recunoscut existența acelui document pe care oricum noi îl avem semnat este foarte bine, pentru că mă bucur că lucrurile s-au limpezit și s-au clarificat. Vă spun sincer, în ultimele două zile am avut 300-400 de telefoane și în loc să mă ocup de fotbal, de alte lucruri legate de club, a trebuit să stau și să discut pe această temă, ceea ce nu mi-a convenit deloc.

Noi voiam să câștigăm meciul pe teren, asta era cel mai important lucru și asta este mentalitatea clubului Sepsi Sf. Gheorghe. Mă bucur că domnul Mititelu și-a dat seama că noi nu am fost în niciun caz rău intenționați pentru că noi aici la Sepsi ne ocupăm doar de performanță și mai puțin de alte lucruri cum au fost sugerate în ultimul sens. 

Mai mult decât atât, sunt convins că domnul Mititelu uneori se aprinde, este din zona Olteniei, cum sunt oltenii, poate la un moment dat iau foc mai repede, nu e niciun fel de problemă din punctul acesta, dar eu știu că domnul Mititelu în esență este un om bun”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT