Cele mai citite

Veste bună pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a scăpat de depunctare

Răzvan Lucescu a primit o veste bună din Grecia, acolo unde Curtea de Arbitraj a decis să respingă apelul celor de la Olympiakos Pireu.
29.03.2018 | 12:07
Veste bună pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a scăpat de depunctare

Astfel, echipa tehnicianului român scapă oficial de depunctarea de trei puncte şi continuă lupta la titlu în Grecia. Derbyul dintre PAOK şi Olympiakos nu s-a mai jucat după ce, înaintea fluierului de start, antrenorul oaspeţilor a fost lovit cu o rolă de hârtie.

Comisia de Disciplină care a analizat acel caz a decis pierderea meciului la ”masa verde”, sancţionarea în clasament cu alte trei puncte, disputarea a două partide, de pe teren propriu, cu porţile închise şi amendarea formaţiei lui Răzvan Lucescu cu 30.000 de euro.

Pentru Răzvan Lucescu urmează judecata cazului AEK Atena

Apoi, Comisia de Apel din Grecia a decis să schimbe parţial sancţiunile dictate clubului PAOK Salonic. Echipa lui Răzvan Lucescu a rămas cu jocul pierdut la masa verde cu Olympiakos, cu 0-3, şi amenda de 30.000 de euro. Olympiakos a făcut apel la această decizie.

Pentru trupa lui Răzvan Lucescu urmează însă judecata unui caz mult mai grav, cel al derbyului cu AEK Atena, atunci când patronul clubului PAOK a intrat pe teren cu un pistol prins de curea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri