Sport

Oficial: Răzvan Lucescu s-a întors la PAOK Salonic! Ce salariu primește și ce obiective i s-au impus. Video

Este oficial! Răzvan Lucescu se întoarce la PAOK Salonic și devine cel mai bine plătit antrenor din Grecia. Dar și obiectivele impuse de patronul Ivan Savvidis sunt pe măsură.
26.05.2021 | 18:05
Oficial Razvan Lucescu sa intors la PAOK Salonic Ce salariu primeste si ce obiective i sau impus Video
ADVERTISEMENT
26-05-2021
16:18

Patronul Ivan Savvidis vrea trofee de la Răzvan Lucescu

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic, a oferit o primă reacție după revenirea lui Răzvan Lucescu pe banca echipei sale.

„Așteptăm noi victorii și trofee de la Răzvan Lucescu, arhitectul celui mai mare succes, care se întoarce în familia PAOK. Răzvan trebuie să apere și să întărească personalitatea și experiența lui PAOK. Obiectivul lui PAOK este să devină parte din elita europeană și să prindă rădăcini ferme în acest mediu. Ne așteaptă un drum dificil, dar nu intenționăm să ne oprim. Un secol de istorie la PAOK ne va găsi mai puternici, cu titluri noi pe care le vom aduce clubului în noua lui casă”, a spus Ivan Savvidis, citat de publicația Gazzetta.gr.

26-05-2021
15:08

Oficial: Răzvan Lucescu s-a întors la PAOK Salonic

Gata, de acum e oficial. Răzvan Lucescu s-a întors la PAOK Salonic, echipă cu care a reușit să câștige eventul în urmă cu doi ani. Guparea elenă s-a despărțit miercuri de antrenorul uruguayan Pablo Garcia, iar apoi l-a prezentat pe site-ul oficial pe Răzvan Lucescu. Conform presei din Grecia, Răzvan Lucescu va primi un salariu stagional de 1,85 milioane de euro, devenind astfel cel mai bine plătit antrenor din prima ligă.

„Generalul s-a întors!”, au scris cei de la PAOK pe Twitter, prezentând și un filmuleț cu cele mai frumoase momente trăite de Răzvan Lucescu pe banca echipei din Salonic. Totodată, pe site-ul oficial al clubului se scrie că românul a semnat un contract valabil 3 ani.

Răzvan Lucescu nu a stat departe de PAOK, echipa alături de care a reușit să câștige titlul și cupa în Grecia, iar după despărțirea din iarnă de Al Hilal, tehnicianul a decis să revină la echipa alături de care a cunsocut cele mai mari performanțe.

Mai mult de atât, jurnaliștii greci scriu că patronul Ivan Savvidis îi va oferi românului un salariu imens, care îl va transforma pe Lucescu Jr. în cel mai bine plătit antrenor din Grecia.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu devine cel mai bine plătit antrenor din Grecia, după revenirea la PAOK

Jurnaliștii greci de la overfm.gr anunță că Răzvan Lucescu va primi 1.850.000 de euro pe an, Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, dorindu-l neapărat înapoi la echipă, pentru a se duela din nou cu forțele campionatului elen.

După ce a plecat de la PAOK, Răzvan Lucescu a avut o declarație tăioasă la adresa patronului: „Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc”.

ADVERTISEMENT

„Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge”, spunea tehnicianul român.

Performanțe uriașe realizate de Răzvan Lucescu la PAOK

De-a lungul timpului, Răzvan Lucescu a câștigat la PAOK două cupe ale Greciei, dar și campionatul, după o pauză de 34 de ani, performanță uriașă reușită de român.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de PAOK, Răzvan Lucescu a plecat la în Arabia Saudită, la Al Hilal, acolo unde a câștigat campionatul, dar și Cupa Campionilor Asiei.

Totodată, Al Hilal, cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, a jucat și la Campionatul Mondial al cluburilor, câștigat în 2019 de către Liverpool.

ADVERTISEMENT

Deși performanțele realizate și la Al Hilal cântăreau mult, șeicii au decis să se despartă de Răzvan Lucescu în iarnă, după o succesiune de meciuri mai puțin bune ale echipei.

Între timp, Răzvan Lucescu a fost prezent și la partida dintre Rapid și FC U Craiova 1948, în ziua în care giuleștenii au revenit în prima ligă, fiind însoțit de tătăl său.

La finalul partidei, Lucescu Jr. s-a bucurat nespus pentru promovarea Rapidului: „Mi-era dor de Rapid, fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Tuturor din fotbalul românesc le era dor de Rapid.

A fost fantastic! Cea mai tare atmosferă. Dar era normal ca Rapid să revină.  Mi-era dor de Rapid, dar fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Tuturor din fotbalul românesc le era dor de Rapid”.

  • 52 de ani este vârsta lui Răzvan Lucescu
ADVERTISEMENT