Fotbal international

Răzvan Lucescu dezvăluie rețeta succeselor lui Al Hilal: „Am transformat frustrarea în ceva pozitiv!”

29.11.2020 | 14:55
Răzvan Lucescu dezvăluie rețeta succeselor lui Al Hilal: „Am transformat frustrarea în ceva pozitiv!”
Răzvan Lucescu dezvăluie rețeta succeselor lui Al Hilal. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a dezvăluit cum a reușit să cucerească un nou trofeu cu Al Hilal. Formația românului a câștigat de două ori în doar câteva zile contra rivalilor de la Al Nasr. 

Răzvan Lucescu a câștigat și Cupa Regelui în Arabia Saudită, după ce s-a impus alături de Al-Hilal în campionatul și Liga Campionilor din Asia.

ADVERTISEMENT

În ultimul act, formația antrenată de tehnicianul român a câștigat contra lui Al Nasr cu 2-1. „Muncă multă, dar făcută bine. Să crezi mereu, convingere totală. Să obții victorii, ele te împing de la spate. Am știut, umili, să ne batem tot timpul”, a devoalat Răzvan Lucescu rețeta succesului.

Răzvan Lucescu știe care e secretul succeselor la Al Hilal: „Frustrarea am transformat-o în ceva pozitiv”

„Gândul tuturor că facem istorie m-a ajutat să-i motivez. Al Nasr și-a dat viața. Trebuia să-și salveze sezonul. Au vrut campionatul, l-am luat noi. Au vrut Champions, am luat-o noi, au vrut Cupa, iar am câștigat noi. I-am bătut de două ori în 5 zile. Cel mai important adversar. Sunt mândru de jucătorii mei”, a declarat Răzvan Lucescu pentru Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român a spus cum a reușit să îi motiveze pe jucătorii lui după ce Al-Hilal a fost scoasă din Liga Campionilor Asiei, din cauza cazurilor de coronavirus de la club.

“Nu mi-a fost greu să-i motivez. Noi știm că am câstigat grupa, cu o etapă înainte. Astăzi se joacă meciuri din cealaltă parte a tabloului. Frustrarea am transformat-o în ceva pozitiv. Să demonstram cine suntem. În fiecare dimineață ne-am trezit cu acest gând”

Promisiunea lui Răzvan Lucescu: „Vom continua să luptăm”

„E clar, au vrut să ne scoată. Peste tot sunt jocuri făcute. În sport, politică, finanțe. Eram câștigătoarea ediției precedente, veneam din Arabia Saudită, un fotbal extrem de puternic, chiar dacă acasă lumea nu crede asta. Erau interese. Unii așa găzduiesc Mondiale. Vom continua să luptăm”, a mai spus tehnicianul român.

ADVERTISEMENT

După succesul din ultimul act al Cupei Regelui, pentru echipa lui Lucescu va veni meciul din campionat cu Al Fateh, echipa de pe locul trei. Formația antrenorului român este pe locul secund, cu un punct mai puțin, dar și un meci în minus jucat față de liderul Al Shabab, care a acumulat 14 puncte.

Răzvan Lucescu este tehnicianul lui Al-Hilal din vara lui 2019. În 57 de meciuri, Răzvan Lucescu are 41 de succese, zece remize și numai șase eșecuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri