Fotbal international

“Răzvan Lucescu e la fel ca Zinedine Zidane”. Reacţia superbă din presa arabă după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei

25.11.2019 | 10:11
Razvan Lucescu e la fel ca Zinedine Zidane Reactia superba din presa araba dupa ce a castigat Liga Campionilor Asiei
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a reuşit o nouă performanţă fantastică în 2019 după ce a triumfat cu Al Hilal în Liga Campionilor Asiei, o dublă victorie cu Urawa, 1-0 şi 2-0 în deplasare. Mesajele de felicitare au curs pe nerăsuflate, dar ziariştii arabi au mai făcut o comparaţie superbă.

“Răzvan Lucescu e la fel ca Zinedine Zidane”

Presa din Arabia Saudită a reacţionat unanim după victoria cu Urawa de ieri după-amiază şi l-au comparat pe Răzvan şi cu marele Zinedine Zidane: “Răzvan Lucescu a urmat exemplul lui Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, în victoria fantastică din finala Ligii Campionilor Asiei cu Urawa.

ADVERTISEMENT

Al Hilal a câştigat trofeul pentru a treia oară în istorie după un retur dominat de Lucescu de la început până la final. Lucescu şi-a surprins criticii şi fanii în manşa secundă cu Urawa şi a jucat ofensiv, chiar dacă toată lumea credea că va juca pe contraatac.

A procedat ca Zidane când a jucat cu Juventus în deplasare şi i-a surprins pe italieni cu maniera de joc, câştigând cu 3-0. La fel s-a întâmplat şi cu PSG în deplasare când a marcat tot de 3 ori. I-a surprins pe toţi, la fel cum a făcut Răzvan Lucescu în retur”, au scris jurnaliştii arabi.

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane a făcut istorie la Real Madrid, reuşind să câştige Liga Campionilor de 3 ori consecutiv, între 2016 şi 2018.

Răzvan, 3 trofee în 2019

Lucescu junior a avut un an 2019 de excepţie! Le-a adus titlul în Grecia celor de la PAOK după o pauză de peste 30 de ani şi a câştigat o nouă Cupă a Greciei, a doua după cea din 2018. A surprins lumea fotbalului din România şi din Grecia în momentul în care a anunţat că pleacă la Al Hilal, dar decizia tehnicianului a fost una de bun augur.

ADVERTISEMENT

Pe lângă unele critici venite din partea fanilor lui Al Hilal, Răzvan Lucescu a demonstrat că este un antrenor extraordinar şi conduce şi în campionatul din Arabia Saudită după primele 10 etape. Românul a semnat un contract pe 2 ani cu arabii, având un salariu uriaş de 4 milioane de dolari pe sezon.