Fotbal intern

Răzvan Lucescu este precaut: “Calificarea se decide în al doilea meci”. Cum comentează situaţia Rapidului

Răzvan Lucescu a prefaţat partida de miercuri, în care Petrolul o va întîlni pe teren propriu pe Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României. Antrenorul "lupilor galbeni" nu îl va avea la...
25.03.2014 | 13:58
Răzvan Lucescu este precaut:
Răzvan Lucescu
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a prefaţat partida de miercuri, în care Petrolul o va întîlni pe teren propriu pe Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României. Antrenorul “lupilor galbeni” nu îl va avea la dispoziţie pe Adrian Mutu, accidentat săptămîna trecută la un antrenament.

“Va fi un meci aspru, încrîncenat, va trebui să avem grijă, să jucăm cu multă plăcere, entuziasm. Jucătorii visează la astfel de momente, sînt stadioane cu atmosferă extraordinară, de asta ne-am apucat de fotbal. Regret ce s-a întîmplat cu Mutu, e neaşteptat, era într-o formă excelentă, se adaptase, cu Astra a tras echipa după el, s-a zbătut, a alergat, foarte implicat la antrenament.

ADVERTISEMENT

Traversa o perioadă bună. Aceste episoade fac parte din viaţa echipelor, trebuie să trecem peste. Calificarea se va decide în al doilea meci. Sînt multe lucruri care decid, Astra are un lot foarte bun. Echipa este într-o creştere faţă de anul trecut, Petrolul are mai multe puncte acum decît avea anul trecut”, a declarat Răzvan Lucescu într-o conferinţă de presă.

Mai mult, antrenorul a comentat preluarea Rapidului de către Viorel Moldovan: “Să dea Dumnezeu ca Moldovan să aibă puterea şi posibilităţile de aduce Rapidul pe o linie de plutire. Am fost coleg cu el, am multe amintiri cu Moldovan. Nu e simplu, e un lucru complicat. Eu nu m-am gîndit să investesc, eu n-am bani. Sînt un simplu antrenor. Dacă eşti bine organizat poţi să menţii clubul la un nivel ridicat. Eu îl văd pe Viorel ca preşedinte, nu ştiu dacă poate să fie patron, sau dacă ar vrea, nu pot să discut eu asta”, a mai spus Lucescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri